Zoekresultaat 1 - 3 van 3 resultaten

  • Briefadres aanvragen

    Als u geen woonadres heeft kunt u een briefadres aanvragen. Een briefadres is het adres van een bekende. Overheidsinstellingen sturen uw post naar dit adres. De ontvanger zorgt ervoor dat de post bij u terechtkomt. Verklaring toestemming briefadres (pdf, 254kb)

  • Bouwkavels

    Er zijn diverse woningbouwlocaties en bedrijventerreinen binnen de gemeente Elburg. Voor informatie over beschikbare bouwkavels voor woningen kunt u kijken op de pagina Projecten in de gemeente Elburg.  Voor beschikbare kavels voor bedrijven kunt u kijken op de pagina Bedrijventerreinen.

  • Bezwaar belastingen of WOZ-waarde

    Elk jaar ontvangt u van de gemeente een aanslag gemeentelijke belastingen. Met deze aanslag maakt de gemeente de vastgestelde WOZ-waarde aan u bekend. Heeft u vragen over de vastgestelde WOZ-waarde of een aanslagregel, neem dan contact op met een belastingmedewerker. Bent u het na deze uitleg nog niet eens met de WOZ-waarde of een ander onderdeel van uw aanslag? Dan kunt u bezwaar maken. U dient het bezwaarschrift binnen 6 weken in bij de heffingsambtenaar die het besluit heeft genomen. U krijgt een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van het bezwaarschrift. Is er nog niet op het bezwaar beslist dan is de aanslag rechtsgeldig. Dit betekent dat u de aanslag moet betalen. Bezwaarschrift indienen