Zoekresultaat 1 - 5 van 5 resultaten

 • Trouwen

  In Noordenveld kunt u trouwen of uw partnerschap laten registeren. Dat kan op het gemeentehuis of een zelfgekozen locatie als deze voldoet aan de voorwaarden. Maak hiervoor een melding.

 • Geheimhouding persoonsgegevens

  De gemeente is in het bezit van uw persoonlijke gegevens. Dat zijn uw naam, adres, geboorteplaats en geboortedatum. U kunt schriftelijk of aan de balie bij het gemeentehuis vragen om deze gegevens geheim te houden.

 • Conceptaanvraag indienen

  Heeft u plannen om te bouwen of verbouwen, maar weet u niet of uw plannen haalbaar zijn? Dan kunt uw plan aan ons voorleggen in een conceptaanvraag. Een conceptaanvraag doet u in het Omgevingsloket. Of u kunt eerst een balievraag stellen.

 • Inschrijving personen uit Oekraïne

  Komt u uit Oekraïne en verblijft u in de gemeente Noordenveld? Dan moet u zich inschrijven om gebruik te kunnen maken van voorzieningen. U vult eerst online het inschrijfformulier in. Daarna maakt u een afspraak. Tijdens de afspraak in het gemeentehuis in Roden bevestigt u de inschrijving.

 • Uittreksel Basisregistratie Personen (BRP)

  Een uittreksel BRP is een officiële verklaring dat u in de gemeente Noordenveld ingeschreven staat. Op de verklaring staan standaard uw naam, adres, geboorteplaats en geboortedatum. U kunt er ook andere gegevens op laten zetten, zoals uw nationaliteit. Als u het uittreksel online aanvraagt met uw DigiD krijgt u het binnen 5 werkdagen thuisgestuurd.