Zoekresultaat 1 - 5 van 5 resultaten

 • Aangifte geboorte

  U moet de geboorte van een kind binnen 3 dagen na de bevalling doorgeven aan de gemeente waar de baby is geboren. U kunt op 2 manieren aangifte doen: digitaal of persoonlijk aan de balie na het maken van een afspraak.

 • Identiteitskaart

  U wilt een identiteitskaart aanvragen of verlengen, voor uzelf of voor uw kind. U maakt hiervoor een afspraak. U moet persoonlijk aanwezig zijn bij het aanvragen en het ophalen. Dit geldt ook voor (jonge) kinderen. Na 10 werkdagen kunt u uw nieuwe identiteitskaart ophalen.

 • Paspoort

  U wilt een paspoort aanvragen of verlengen, voor uzelf of voor uw kind. U maakt hiervoor een afspraak. U moet persoonlijk aanwezig zijn bij het aanvragen en het ophalen. Dit geldt ook voor (jonge) kinderen. Na 10 werkdagen kunt u uw nieuwe paspoort ophalen.

 • Kind erkennen

  Als u niet getrouwd bent en geen geregistreerd partnerschap heeft, dan heeft uw kind volgens de wet alleen een moeder. Als u de wettelijke vader of duomoeder wilt zijn, moet u het kind erkennen. U hoeft daarvoor niet de biologische ouder te zijn. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Verhuizen vanuit het buitenland

  U verhuist vanuit het buitenland naar Hilversum. U blijft het komende halfjaar minstens 4 maanden in Nederland. Schrijf u binnen 5 dagen na aankomst in bij de gemeente. U komt persoonlijk bij ons langs. Heeft u een partner en/of kinderen die mee verhuizen, dan moeten zij met u meekomen. U maakt hiervoor een afspraak.