Zoekresultaat 1 - 10 van 14 resultaten

 • Paspoort voor vreemdelingen

  U woont in Nederland en heeft een verblijfsvergunning. U heeft niet de Nederlandse nationaliteit en geen vluchtelingenstatus. U heeft geen identiteitsbewijs uit uw land van herkomst. Als u naar het buitenland wilt, heeft u een vreemdelingenpaspoort nodig. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Bouwactiviteiten en planten en dieren

  U wilt bouwen, verbouwen of slopen, isoleren, kappen of een uitrit aanleggen. Volgens de vergunningcheck komt naar voren dat u contact op moet nemen met de gemeente over een Flora- en Fauna activiteit. U moet controleren of uw activiteit gevolgen heeft voor planten of dieren in het wild. Het kan zijn dat u toestemming nodig heeft om aan de slag te mogen. U vraagt toestemming aan bij uw omgevingsvergunning.

 • Parkeervergunning mantelzorger

  Voor uw mantelzorger vraagt u een parkeervergunning aan via het Digitaal Parkeerloket. Uw mantelzorger kan met deze vergunning maximaal 120 uur per kwartaal gratis bij u in het vergunningsgebied parkeren.

 • Overloopvergunning

  Als u buiten het vergunningsgebied valt maar binnen 200 meter van een vergunningsgebied woont, kunt u een overloopvergunning aanvragen. Hiermee mag u in het vergunningsgebied parkeren. Een overloopvergunning vraagt u aan via het Digitaal Parkeerloket. Het duurt maximaal 4 weken voordat u de vergunning heeft.

 • Parkeervergunning markt

  U heeft een marktstandplaats en wilt parkeren op het parkeerterrein bij de markt. U vraagt hiervoor een parkeervergunning aan per e-mail. Verlenging van de parkeervergunning gaat via het Digitaal Parkeerloket.

 • Parkeervergunning ondernemers

  U heeft een bedrijf in een vergunningsgebied en wilt een zakelijke parkeervergunning aanvragen. Deze vraagt u aan via het Digitaal Parkeerloket met eHerkenning. De kosten verschillen per parkeergebied. Een vergunning voor het centrum wordt alleen onder bijzondere voorwaarden gegeven.

 • Parkeervergunning aanpassen of opzeggen

  U heeft een parkeervergunning. U kunt uw parkeervergunning aanpassen of opzeggen in het Digitaal Parkeerloket. Daar kunt u ook uw kenteken aanpassen. U heeft hiervoor uw DigiD of eHerkenning nodig

 • Subsidie voorschoolse educatie

  U bent eigenaar van een peuterspeelzaal en wilt geld (subsidie) aanvragen om peuters deel te laten nemen aan een voorschools onderwijsprogramma. U vraagt de subsidie op z'n laatst 13 weken voor het begin van de activiteit aan.

 • Parkeervergunning zorgverleners

  De parkeervergunning is voor hulpverleners die regelmatig in een betaald parkeren gebied moeten zijn om zorg of spoedhulp te bieden. Bijvoorbeeld huisartsen, dierenambulance en verloskundigen. U vraagt de parkeervergunning aan via het Digitaal Parkeerloket met eHerkenning.

 • Parkeervergunning werknemers

  U heeft een bedrijf of instelling in een vergunningsgebied. U kunt dan een parkeervergunning voor uw werknemers aanvragen. De vergunning is geldig op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur. U vraagt de parkeervergunning aan via het Digitaal Parkeerloket met eHerkenning.