Zoekresultaat 1 - 7 van 7 resultaten

 • Wasservice en boodschappen aan huis

  Iemand anders die zorgt voor uw was- en strijkgoed. Iemand die uw boodschappen doet, of samen met u de boodschappen doet. Het kan uw huishoudelijke taken verlichten. Veel van deze diensten kunt u zelf regelen. U kunt zelf deze services (online) regelen of u maakt een afspraak via Samen055.

 • Gehandicaptenparkeerplaats

  Als u een lichamelijke beperking heeft, kunt u misschien een gereserveerde parkeerplaats krijgen. Dit is een parkeerplaats vlakbij uw woning. U kunt een gereserveerde parkeerplaats aanvragen voor uw auto of brommobiel die rijdt op elektriciteit of benzine. Voor beide voertuigen is een rijbewijs verplicht.

 • Hulp bij het huishouden

  Lukt het u niet om uw woning schoon te maken en schoon te houden? Heeft u niemand in uw omgeving (bijvoorbeeld partner of kinderen) die u daarbij kan helpen? Dan kunt u op zoek gaan naar hulp in het huishouden. U kunt online of in uw omgeving een huishoudelijke hulp zoeken. U kunt deze hulp zelf betalen. Wanneer dit voor u niet mogelijk is, kunt u contact opnemen via Samen055. Let op: Door personeelstekort bij de aanbieders duurt het langer voordat u hulp bij het huishouden krijgt.

 • Parkeervergunning opzeggen

  Als u uw parkeervergunning niet meer gebruikt, kunt u deze opzeggen. Bijvoorbeeld omdat u verhuist of geen auto meer heeft.

 • Aangepast vervoer

  Kunt u door een beperking geen gebruik maken van een ‘gewoon’ vervoersmiddel zoals bus, auto of fiets? Dan wordt het lastiger om activiteiten te blijven doen. Of om uw sociale contacten of winkels in Apeldoorn te bezoeken. Mogelijk is dat op te lossen met een aanpassing aan uw eigen vervoersmiddel. Soms is er ander vervoer nodig, zoals een scootmobiel of PlusOV waarbij u samen reist met anderen. U kunt met ons contact opnemen via Samen055. U kunt ook bij ons terecht als u ondersteuning nodig heeft om op stap te gaan, bijvoorbeeld naar een bibliotheek of een festival.

 • Dagbesteding in Apeldoorn

  Dagbesteding is er voor iedereen die moeite heeft om ritme en structuur in de dag aan te brengen. Soms kan u naar de dagbesteding van de (basis)ontmoetingsplekken, maar soms is meer nodig. Een medewerker van Samen055 helpt u dan om een passende dagbesteding te vinden.

 • Van stroomkast tot kunstwerk

  In dit kunstproject konden jongeren tot 1 december 2023 hun ontwerp indienen voor op een stroomkast. Zo krijgen jonge makers een podium in Apeldoorn en dragen we tegelijkertijd bij aan het verfraaien van de stad. De geselecteerde ontwerpen worden in april 2024 op de stroomkasten geplaatst.