Zoekresultaat 1 - 10 van 24 resultaten

 • Verloren en gevonden voorwerpen

  Als u iets bent verloren of hebt gevonden, kunt u hiervan aangifte doen bij de gemeente, niet bij de politie. U moet wél aangifte doen bij de politie als u denkt dat het om diefstal gaat. Als u een (brom)fiets vindt, moet u hiervan melding maken bij de gemeente. Bent u uw fiets of bromfiets kwijt, dan kunt u op dinsdagen tussen 15.00 en 16.00 uur komen kijken of uw fiets op de Avri-werf (Industrieweg 4-6) in Tiel staat.

 • Eikenprocessierups

  De gemeente bestrijdt de rups in de openbare ruimte. We bestrijden de rups op een natuurlijke manier. Ziet u de eikenprocessierups in uw omgeving? Meld dit dan direct.

 • Hoe werkt het?

  Hoe werkt het stemmen bij de verkiezingen?

 • Uitgifte onroerend goed één op één

  Op deze pagina informeert de gemeente de markt ook over voorgenomen overeenkomsten die niet na het doorlopen van een selectieprocedure tot stand komen. Hierdoor kan een potentiële gegadigde kennisnemen van een voornemen en van de motivatie van de gemeente om een overeenkomst met de betreffende partij aan te gaan. Binnen de aangegeven vervaltermijn kan een potentiële gegadigde een kort geding starten om het aangaan van deze overeenkomst tegen te gaan.

 • Te huur: kantoorruimte/bedrijfsruimte Koerierspad Tiel (1 lokaal)

  De gemeente Tiel zoekt een huurder voor 1 klaslokaal in het pand Koerierspad 1-3-5 in Tiel. Hiervoor schrijft de gemeente een openbare selectie uit. Op deze manier kunnen alle geïnteresseerden via een toetsbare en transparante selectieprocedure meedingen.

 • Stemmen met een beperking

  Alle kiesgerechtigden moeten gebruik kunnen maken van hun kiesrecht. Alle stemlokalen moeten daarom toegankelijk zijn voor mensen met een beperking. Alleen voor mobiele stembureaus en stembureaus op het station gelden minder strenge eisen. Sommige stemlokalen zijn niet op alle onderdelen volledig toegankelijk te maken. Op www.waarismijnstemlokaal.nl kunt u vinden welke stemlokalen niet volledig toegankelijk zijn voor mensen met een beperking.

 • Digitale bezoekersregeling, centrum

  Woont u in de binnenstad? Dan kunt u een bezoekersregeling aanvragen. Uw bezoek parkeert tegen een laag tarief van € 0,20 per uur. Aanvragen kan online of op afspraak op het Stadhuis.

 • Melding en overlast

  De openbare ruimte bestaat uit plekken die voor iedereen toegankelijk zijn. Denk aan pleinen, weg en, parken, speeltuinen of sportvelden. Het is belangrijk dat deze plekken veilig en netjes zijn.

 • Woo-publicaties

  Overzicht van gepubliceerde Woo-verzoeken en genomen besluiten

 • Gehandicaptenparkeerplaats

  Als u in het bezit bent van een Europese gehandicaptenparkeerkaart, kunt u in Tiel op gehandicaptenparkeerplaatsen gratis parkeren.