Zoekresultaat 1 - 10 van 21 resultaten

 • Algemene informatie stimuleringsregeling

  De gemeente wil de binnenstad aantrekkelijker maken en leegstand in winkels verminderen. We willen een mooie route maken van de parkeergarage naar het winkelgebied. Daarom geven we subsidies om ondernemers te helpen.

 • Evenementen organiseren

  Gaat u een straatfeest of ander evenement organiseren? Dan kan het zijn dat u een vergunning nodig heeft. Dit is onder andere afhankelijk van de omvang, tijd en locatie. Stuur uw aanvraag op tijd in. Voor kleine evenementen, zoals een straatfeest of een buurtbarbecue, is een melding doen bij de gemeente vaak al genoeg.

 • Vacatures

  Tiel, stad van Flipje. Tiel is een bruisende centrumgemeente die de regio veel wil én kan bieden. Een stad met vele voorzieningen. Prachtig verscholen in het Rivierengebied, maar van alle kanten makkelijk te bereiken. Een prachtige stad om in te wonen… en te werken. Kom naar Tiel en laat je verrassen!

 • Sloopmelding gebouw of deel gebouw

  Wilt u een bouwwerk of gedeelte(n) van een bouwwerk slopen, dan heeft u een vergunning nodig of u moet een melding doen.

 • Uitgifte onroerend goed één op één

  Op deze pagina informeert de gemeente de markt ook over voorgenomen overeenkomsten die niet na het doorlopen van een selectieprocedure tot stand komen. Hierdoor kan een potentiële gegadigde kennisnemen van een voornemen en van de motivatie van de gemeente om een overeenkomst met de betreffende partij aan te gaan. Binnen de aangegeven vervaltermijn kan een potentiële gegadigde een kort geding starten om het aangaan van deze overeenkomst tegen te gaan.

 • Vestigingssubsidie aanloopstraat winkelgebied

  Bent u eigenaar van een leegstaand pand in een aanloopstraat? U kunt één vestigingssubsidie per pand krijgen om de begane grond aan te passen voor een nieuwe functie, zoals een kantoor of een dienstverlenend bedrijf. Deze subsidie is niet voor winkels, horeca of woningen.

 • Woo-publicaties

  Overzicht van gepubliceerde Woo-verzoeken en genomen besluiten

 • Bevoorrading winkels en horeca binnenstad

  Informatie over de bevoorrading van winkels en horeca binnenstad tijdens Appelpop.

 • Te huur: kantoorruimte/bedrijfsruimte Koerierspad 1-3-5 Tiel

  De gemeente Tiel zoekt een huurder voor 3-5 klaslokalen in het pand Koerierspad 1-3-5 te Tiel. Hiervoor schrijft de gemeente een openbare selectie uit. Op deze manier kunnen alle geïnteresseerden via een toetsbare en transparante selectieprocedure meedingen.

 • Beveiligingslek of datalek melden

  Wij vinden de veiligheid van onze systemen erg belangrijk. Ondanks onze zorg voor de beveiliging van onze systemen kan het voorkomen dat er toch een zwakke plek is. Als u een zwakke plek in één van onze systemen heeft gevonden horen wij dit graag zodat we zo snel mogelijk maatregelen kunnen treffen. Wij willen graag met u samenwerken om onze systemen en gegevens beter te kunnen beschermen.