Zoekresultaat 1 - 10 van 231 resultaten

 • Jeugdhulp

  Heeft u (algemene) vragen over het opgroeien of de opvoeding van uw kinderen? Dan kunt u contact opnemen met LOES.

 • Attestatie de vita

  Met een attestatie de vita kunt u in het buitenland aantonen dat u in leven bent.

 • Hulpvraag stellen

  U of uw contactpersoon meldt de hulpvraag bij de gemeente. Dit kan op drie manieren: Telefonisch Heeft u een hulpvraag, dan belt u met (0548) 630 000. We zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. Digitaal Meld uw hulpvraag via het online formulier.U ontvangt binnen enkele dagen een schriftelijke bevestiging van uw melding van de…

 • Uittreksel basisregistratie personen (BRP)

  Een uittreksel Basisregistratie personen (BRP) is een officiële verklaring dat u bij de gemeente Hellendoorn staat ingeschreven als inwoner. Op het uittreksel staan een aantal standaard persoonsgegevens zoals uw naam en adres. Er zijn verschillende soorten uittreksels uit de BRP mogelijk. Afhankelijk van uw situatie kiest u het uittreksel dat u nodig heeft.

 • Wild kamperen

  Kamperen mag in Nederland alleen op campings of terreinen die daarvoor bestemd zijn. Daarbuiten kamperen heet ook wel wildkamperen. Wildkamperen mag niet zonder toestemming. Dit is om planten en dieren in bossen te beschermen.

 • Demonstratie melden

  Een demonstratie is een groep mensen die bij elkaar komt om aandacht te vragen voor een gemeenschappelijk standpunt. Iedereen mag een demonstratie organiseren. De gemeente kan een demonstratie verbieden of bijvoorbeeld een andere plaats aanwijzen. Wilt u een demonstratie houden? Dan meldt u dat bij de gemeente

 • Bouwkavels

  De gemeente Hellendoorn biedt op diverse locaties woningbouwkavels te koop aan. Op deze bouwkavels kunt u binnen de geldende randvoorwaarden uw eigen woning realiseren. Voor de aankoop van deze kavels is geen sociale- of economische binding met de gemeente Hellendoorn vereist.

 • Begraven of cremeren

  Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met een overlijden. De eerste beslissing die u neemt is of u voor een begrafenis of crematie kiest. Een uitvaartondernemer kan u helpen bij deze keuze.

 • Koopzondagen

  De winkels mogen in gemeente Hellendoorn alle zondagen open. De winkeliers, die van deze mogelijkheid gebruik (willen) maken, mogen hun winkels tussen 12.00 - 18.00 uur openen voor het publiek.

 • Afvalcontainers

  We zamelen meerdere soorten afval huis-aan-huis in. Daarnaast staan er verzamelcontainers op centrale plaatsen (meestal bij supermarkten) en kunt u meerdere soorten afval kwijt op het afvalbrengpunt.