Zoekresultaat 1 - 7 van 7 resultaten

 • Parkeervergunning markt

  U heeft een marktstandplaats en wilt parkeren op het parkeerterrein bij de markt. U vraagt hiervoor een parkeervergunning aan per e-mail. Verlenging van de parkeervergunning gaat via het Digitaal Parkeerloket.

 • Parkeervergunning ondernemers

  U heeft een bedrijf in een vergunningsgebied en wilt een zakelijke parkeervergunning aanvragen. Deze vraagt u aan via het Digitaal Parkeerloket met eHerkenning. De kosten verschillen per parkeergebied. Een vergunning voor het centrum wordt alleen onder bijzondere voorwaarden gegeven.

 • Parkeervergunning aanpassen of opzeggen

  U heeft een parkeervergunning. U kunt uw parkeervergunning aanpassen of opzeggen in het Digitaal Parkeerloket. Daar kunt u ook uw kenteken aanpassen. U heeft hiervoor uw DigiD of eHerkenning nodig

 • Tijdelijke parkeervergunning centrum

  U vraagt een tijdelijke parkeervergunning aan als het noodzakelijk is om dichtbij uw werkzaamheden te parkeren. Dit heet een incidentele parkeervergunning. Aanvragen gaat per e-mail. Binnen maximaal 5 werkdagen ontvangt u een beslissing over uw aanvraag.

 • Parkeervergunning zorgverleners

  De parkeervergunning is voor hulpverleners die regelmatig in een betaald parkeren gebied moeten zijn om zorg of spoedhulp te bieden. Bijvoorbeeld huisartsen, dierenambulance en verloskundigen. U vraagt de parkeervergunning aan via het Digitaal Parkeerloket met eHerkenning.

 • Parkeervergunning werknemers

  U heeft een bedrijf of instelling in een vergunningsgebied. U kunt dan een parkeervergunning voor uw werknemers aanvragen. De vergunning is geldig op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur. U vraagt de parkeervergunning aan via het Digitaal Parkeerloket met eHerkenning.

 • Slopen

  Een sloopactiviteit is het geheel of gedeeltelijk afbreken of uit elkaar halen van een bouwwerk. Bedrijven en particulieren die iets (laten) slopen, moeten dit mogelijk vooraf melden bij de gemeente. Ook kan het zijn dat er, naast het doen van een melding ook een omgevingsvergunning nodig is voor de sloop. Bijvoorbeeld bij het slopen van een monument of in een beschermd stadsgezicht.