Zoekresultaat 1 - 10 van 13 resultaten

 • Subsidieregeling Cultuur - Kunstactiviteit (amateurkunst)

  Veel Zwollenaren zijn lid van een vereniging die zich bezighoudt met amateurkunst zoals muziek, dans en toneel. De gemeente wil dit graag stimuleren zodat zo veel mogelijk inwoners van de uitvoeringen kunnen genieten. Met deze subsidieregeling Amateurkunst - Kunstactiviteiten biedt de gemeente verenigingen de mogelijkheid de amateurkunst te beoefenen en uitvoeringen voor een breed publiek te organiseren. Hieronder leest u meer over deze subsidieregeling en of uw organisatie voor subsidie in aanmerking kan komen.

 • Vervangende stempas aanvragen

  In de week van 13 tot en met 17 mei krijgt iedereen die mag stemmen een stempas thuisgestuurd. Heeft u geen stempas ontvangen? Of is uw stempas kwijt of beschadigd? Dan kunt u een vervangende stempas aanvragen.

 • Subsidieregeling Berkum Energieneutraal

  Met de subsidieregeling wil stimuleert de gemeente woningeigenaren van bestaande koopwoningen in Berkum hun woning te verduurzamen en de wijk aardgasvrij-'ready' te maken.

 • Subsidieregeling Jeugd- en jongerenwerk onder leiding van vrijwilligers

  De gemeente vindt een sterke sociale basis belangrijk, waarbij inwoners goed met elkaar omgaan, vitaal en gezond en zijn en gelijke kansen hebben. Sommige kinderen en jongeren hebben wat extra hulp nodig. Het jeugd- en jongerenwerk is er voor alle kinderen en jongeren, en let extra op kinderen en jongeren die het moeilijk hebben en meer hulp kunnen gebruiken. Vrijwilligersorganisaties zorgen voor belangrijke activiteiten waar iedereen gemakkelijk aan mee kan doen. Deze activiteiten helpen kinderen en jongeren verder, doordat ze hier anderen ontmoeten en zichzelf beter leren kennen. Zo wordt hun gewone leven versterkt.

 • Subsidieregeling Evenementen

  Wilt u een evenement voor een groot publiek, niet zijnde een kunstactiviteit organiseren? Of topsportevenement dan wel een evenement dat een grote regionale of landelijke aantrekkingskracht heeft? Dan kunt u aanspraak maken op de subsidieregeling Evenementen.

 • Test Mijn Zwolle

  Mijn Zwolle is uw persoonlijke online pagina bij de gemeente Zwolle. U vindt hier informatie over uw aanvragen. Heeft u een uitkering? Dan kunt u hier ook uw maandspecificaties of jaaropgave downloaden.

 • Kindregeling

  Ouders met een laag inkomen kunnen voor hun kinderen een bijdrage krijgen voor bijv. een schoolreisje, een laptop of dansles.

 • Kiezerspas aanvragen

  Wilt u stemmen in een andere gemeente? Dan kunt u een kiezerspas aanvragen. Met een kiezerspas en een geldig identiteitsbewijs kunt u in elke gemeente in Nederland stemmen.

 • Volmacht aanvragen voor verkiezingen

  Kunt u zelf niet stemmen? Bijvoorbeeld door ziekte of vakantie? Dan kunt u een volmacht aanvragen. Daarmee kan een andere kiezer voor u stemmen.

 • Gezondheidsverklaring

  De gezondheidsverklaring heette vroeger de Eigen Verklaring. Er staan vragen op over uw gezondheid. Als u een gezondheidsverklaring heeft ingevuld, kijkt het CBR of u gezond genoeg bent om deel te nemen aan het verkeer. Het CBR beoordeelt dus of u uw rijbewijs mag halen of verlengen. Een gezondheidsverklaring kunt u online aanvragen via het CBR.