Zoekresultaat 1 - 8 van 8 resultaten

 • Afvalvrij

  Afval wat u niet heeft, hoeft u ook niet weg te gooien. Koop dus bijvoorbeeld minder verpakkingen. Ook zijn er zijn veel manieren om spullen een tweede leven te geven, denk aan reparatie, hergebruik of verkoop. Op deze pagina verzamelen we tips en initiatieven om samen verspilling tegen te gaan.

 • Kiezers met een beperking

  Hieronder kunt u zien wat er geregeld is voor kiezers met een beperking.

 • Ongedierte

  De gemeente heeft de zorg voor de woonomgeving en het onderhouden en beheren hiervan. Ziet u ongedierte op gemeentelijk grondgebied, dan horen wij dit graag van u. Voor het bestrijden van ongedierte op particulier grondgebied kunt u het beste contact opnemen met een specialistisch bedrijf. Overlast van ongedierte zoals mieren, slakken en bladluizen kunt u zelf bestrijden. De manier waarop u dit kunt doen verschilt per diersoort. Groter ongedierte kunt u beter niet zelf bestrijden. Laat dit altijd doen door een deskundig bedrijf.

 • Uitslag verkiezing Europees Parlement

  Op donderdag 6 juni 2024 kon u stemmen voor het Europees Parlement. Hieronder ziet u de resultaten van deze verkiezing.

 • Europese Parlementsverkiezingen

  6 juni 2024 zijn de Europese Parlementsverkiezingen. Als u ingeschreven staat in Nederland, geen Nederlander bent en de nationaliteit heeft van een andere lidstaat van de Europese Unie (EU), dan mag u zelf bepalen (t/m 23 april) in welk EU-land u stemt voor de verkiezingen van het Europees Parlement. Via onderstaande knop komt u bij de kandidatenlijsten.

 • Grondverzet

  Voor het hergebruiken en toepassen van grond en bouwstoffen in werken is het Besluit activiteiten leefomgeving en het Besluit bodemkwaliteit van toepassing.

 • Bestemmingsplannen Kruiningen

  U vindt hier de geldende plannen en de plannen die op dit moment ter inzage liggen. Onderaan deze pagina kunt u onder ‘Archief’ de plannen vinden die op een eerder moment ter inzage hebben gelegen.

 • Werk in uitvoering

  Overzicht van de werkzaamheden in Reimerswaal.