Zoekresultaat 1 - 10 van 15 resultaten

 • Oanplakbuorden

  Op 6 juny 2024 binne de ferkiezings foar it Europeesk Parlemint. Foar dizze ferkiezings meie (sandwich)buorden pleatst wurde op de plakken dy’t oanjûn binne. Hjir is gjin fergunning foar nedich

 • Stimburo’s yn ‘e gemeente Noardeast-Fryslân

  Yn ‘e gemeente Noardeast-Fryslân kinne jo op 6 juny 2024 yn totaal yn 45 stimburo’s stimme.

 • Veel gestelde vragen evenementen

  Een evenement is elke voor het publiek toegankelijke verrichting van vermaak. Dit betekent dat het evenement plaatsvindt binnen een bepaalde tijd en in een bepaalde omgeving.

 • Rijbewijs verlengen of categorie uitbreiden

  Verloopt uw rijbewijs binnenkort of wilt u uw rijbewijs uitbreiden met een categorie? Verleng makkelijk en snel uw rijbewijs online via de RDW. Lukt het niet online? Dan kunt u ook een afspraak maken bij de gemeente waar u staat ingeschreven.

 • Folmacht

  As in kiezer net sels stimme kin, kin hy in oare kiezer machtigje dit foar him te dwaan. Dit hjit stimme by folmacht

 • Identiteitskaart aanvragen of vernieuwen

  U vraagt een identiteitskaart persoonlijk aan bij de gemeente. U maakt hiervoor een afspraak. Na een week kunt u uw identiteitskaart zonder afspraak ophalen. Houdt er wel rekening mee dat er een week tussen moeten zitten.

 • Evenementenvergunning

  Wilt u in de gemeente een evenement organiseren? Zoals een braderie, optocht, feest of een herdenking? Vraag dan een evenementenvergunning aan.

 • Onderzoek grafrecht onbekende rechthebbenden 07-03-2023 t/m 07-03-2028

  Van meerdere graven op de begraafplaatsen in de gemeente Noardeast-Fryslân zijn we op zoek naar rechthebbenden, of nabestaanden van deze rechthebbenden. Van deze graven zijn de gegevens van de rechthebbende bij ons niet bekend. Vaak is dit ontstaan door een verhuizing in het verleden, of door het overlijden van de rechthebbende. We willen graag het grafrecht opnieuw toekennen of uitgeven om zo het graf voor de toekomst te kunnen behouden. In dit filmpje vertellen we u er meer over.

 • Melding klein evenement

  Bent u van plan om een activiteit of evenement te organiseren waarbij minder dan 150 personen deelnemen of de activiteit te bezoeken? Meld dit dan minimaal 4-6 weken van te voren.

 • Paspoort aanvragen of vernieuwen

  U vraagt een paspoort persoonlijk aan bij de gemeente. U maakt hiervoor een afspraak. Na een week kunt u uw paspoort zonder afspraak ophalen. Houdt er wel rekening mee dat er een week tussen moeten zitten.