Zoekresultaat 11 - 20 van 25 resultaten

 • Contact

  Veel zaken kunt u online regelen. Lukt dat niet? U kunt gemeente Haarlemmermeer op verschillende manieren bereiken.

 • Alcoholvergunning commerciële organisatie

  Wilt u een horecaonderneming starten of overnemen en alcohol verkopen of schenken? Zoals in een kantine, café, restaurant of slijterij? Dan heeft u een alcoholvergunning nodig. U krijgt deze vergunning als u aan een aantal eisen voldoet.

 • Uitslagen verkiezingen Europees Parlement 2024

  De definitieve uitslag van gemeente Haarlemmermeer over de verkiezingen voor het Europees Parlement zijn bekend.

 • Routebeschrijving

  De gemeentekantoren en servicecentra van gemeente Haarlemmermeer zijn goed bereikbaar. U kunt lopend, met de fiets, met openbaar vervoer of de auto komen. Op deze pagina staat beschreven hoe u er komt.

 • Omgevingsvergunning milieu

  Bedrijven moeten ervoor zorgen dat zij zo min mogelijk milieuschade of -overlast veroorzaken. Start u een nieuw bedrijf of verandert u een bestaand bedrijf? Dan kan het zijn dat u dit moet melden bij de gemeente. Soms heeft u ook een omgevingsvergunning nodig.

 • Vergunning kansspelautomaten

  Bent u horecaondernemer en wilt u in uw zaak een speelautomaat plaatsen? Dan heeft u soms een vergunning nodig. Deze vergunning heet de aanwezigheidsvergunning voor speelautomaten.

 • Uitweg aanleggen of veranderen

  Een uitweg verbindt de openbare weg met een particulier terrein. Wilt u een uitweg aanleggen of wilt u een bestaande uitweg veranderen? Dan heeft u een omgevingsvergunning nodig.

 • Afspraak maken

  Regel uw zaken zoveel mogelijk online. Wilt u langskomen? Maak dan online een afspraak. U kunt zonder afspraak uw nieuwe paspoort, identiteitskaart of rijbewijs ophalen.

 • Spaarndammerweg: rijweg en fietspad

  Binnenkort voert aannemer KWS werkzaamheden uit aan een deel van de rijweg en het fietspad van de Spaarndammerweg. Het gaat om de rijweg tussen de Spaarndammerweg huisnummer 5 en de Batterijweg. Ook wordt er gewerkt aan het fietspad tussen de Batterijweg en Spaarndammerdijk. Dat is het deel dat afgesloten is voor motoren en auto’s.

 • Geluidsontheffing

  Gaat u bouwen en maakt dit lawaai? Dit kan zorgen voor geluidsoverlast in de omgeving. Vraag in zo'n geval een geluidsontheffing aan. Voert u de werkzaamheden ’s nachts uit? Dan is een geluidsontheffing altijd nodig. Zijn de werkzaamheden overdag? Dan heeft u een geluidsontheffing nodig als het geluid harder is dan 60 dB(a) (decibel).