Zoekresultaat 11 - 18 van 18 resultaten

 • Vluchtelingenpaspoort aanvragen

  Het vluchtelingenpaspoort is een reisdocument voor mensen die erkend zijn als vluchteling in Nederland. Het is ook een identiteitsbewijs. U kunt het vluchtelingenpaspoort niet gebruiken om naar het land van herkomst te reizen.

 • Gehandicaptenparkeerplaats aanvragen of wijzigen

  Bent u lichamelijk beperkt voor minimaal 6 maanden, heeft u geen parkeerplaats op eigen terrein en heeft u een gehandicaptenparkeerkaart? U kunt dan bij de gemeente een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats aanvragen bij uw woning of werkplek (werkplek alleen met medisch-specialistverklaring).

 • Vreemdelingenpaspoort aanvragen

  Woont u hier zonder de Nederlandse nationaliteit? En kunt u geen paspoort uit het land van herkomst krijgen? Dan kunt u een vreemdelingenpaspoort aanvragen. Het is ook een identiteitsbewijs.

 • Wegwerkzaamheden en afsluitingen

  Voor de komende periode zijn de volgende afsluitingen van toepassing.

 • Eigenaar gezocht

  Het college van burgemeester en wethouders van Drechterland maakt bekend, dat zij voornemens is om via het toepassen van bestuursdwang de volgende objecten te verwijderen: PlaatsLocatieObjectDatum stickerPublicatiedatumHemDriebanwegvouwwagen zonder wielen19-03-202402-04-2024Hoogkarspelingang Rozenhofdamesfiets30-03-202402-04-2024 op alle objecten is door de gemeente een gele sticker geplakt om in contact te kunnen komen met de eigenaren en/of te waarschuwen eigenaar heeft na de genoemde datum 2…

 • Accountmanager

  Uw accountmanager is: Bianca SchaapE-mail: bianca.schaap@sed-wf.nlTel: 0228 53 4821

 • Publicatie ambtshalve uitgeschreven personen

  De gemeente Drechterland publiceert de gegevens van inwoners die worden uitgeschreven uit de basisregistratie personen omdat zij met onbekende bestemming zijn vertrokken. Vertrokken naar onbekende bestemming Uit onderzoek van de afdeling Dienstverlening is gebleken dat onderstaande persoon/personen niet woonachtig is/zijn op het adres waar hij/zij in de Basisregistratie Personen (BRP) staat/staan ingeschreven. Het college van burgemeester en wethouders van Drechterland…

 • Zorgen om een ander, sociale meldpunten

  U maakt zich zorgen om iemand in uw omgeving of heeft een ‘niet-pluis-gevoel’. Bijvoorbeeld omdat diegene niet goed voor zichzelf of voor zijn of haar familie zorgt. U ziet, hoort of ruikt onraad? Herkent u dit?