Zoekresultaat 11 - 20 van 37 resultaten

 • De dag van de mantelzorgers

  Jaarlijks is er 'de dag van de mantelzorger'. Dit is een themadag voor jong en oud die in het teken staat van ontspanning en ontmoeting. Om de mensen te verwennen die dag-in-dag-uit belangeloos voor hun medemens zorgen.

 • Zuidlaardermarkt

  Ieder jaar op de derde dinsdag van oktober wordt de Zuidlaardermarkt gehouden. Europa's grootste paardenmarkt, met een grote kermis en een vier kilometer lange warenmarkt. Bent u een paardenliefhebber, of houdt u gewoon van een gezellig dagje uit? Dan moet u écht eens een kijkje komen nemen, want de Zuidlaardermarkt is een hele belevenis! 

 • Evenement organiseren

  Wilt u een evenement organiseren? Zoals een braderie, optocht, feest of een herdenking? En is uw evenement voor publiek toegankelijk? Dan heeft u vaak een vergunning nodig. Daarnaast moet u onderzoeken of uw evenement negatieve effecten kan hebben voor de natuurgebieden binnen de gemeente Tynaarlo. Op deze pagina kunt u lezen hoe u hieraan kunt voldoen.

 • Stempas aanvragen

  Om te kunnen stemmen voor de verkiezing van het Europees Parlement op 6 juni 2024 moet u een stempas hebben. U ontvangt een stempas voor de verkiezing van het Europees Parlement als u op 23 april 2024 in de gemeente Tynaarlo ingeschreven staat. De stempassen worden op 14 en 15 mei bezorgd. Bent u uw stempas verloren of heeft u hem niet ontvangen? Dan kunt u een nieuwe stempas aanvragen. Wanneer uw stempas beschadigd raakt moet u ook een nieuwe stempas aanvragen.

 • Paspoort, ID-kaart of rijbewijs kwijt of gestolen

  Is uw Nederlandse paspoort of ID-kaart gestolen of verloren? Meld de vermissing dan zo snel mogelijk bij de gemeente waar u ingeschreven staat. Zijn er meerdere reisdocumenten kwijt of gestolen? Geef dan per document een vermissing door. Via DigiD kunt u alleen uw eigen paspoort als vermist opgeven (dit geldt ook voor kinderen). Indien er sprake is van fraude, neem dan telefonisch contact op met burgerzaken. Een digitale aangifte van vermissing of diefstal is dan niet mogelijk.

 • Publicatie voorgenomen verkopen

  Waarom publiceren we voorgenomen verkoop en verhuur van gemeentelijk vastgoed?De hoogste rechter in ons land heeft bepaald dat bij de uitgifte van een onroerende zaak door de gemeente (zoals verkoop en verhuur), iedereen de gelegenheid moet krijgen om een kans te maken op die onroerende zaak. Aan de hand van een selectieprocedure moet de gemeente dan een koper of huurder selecteren. Het bieden van deze gelegenheid om ‘mee te dingen’ hoeft niet als vaststaat of redelijkerwijs mag worden aangenomen dat er maar één serieuze gegadigde is.

 • Melding voorgenomen huwelijk of partnerschap

  Wilt u een huwelijk of geregistreerd partnerschap aangaan? Dan kunt u online de melding doen met uw DigiD. Uw trouwmelding kunt u al een jaar van tevoren doorgeven, maar moet uiterlijk 14 dagen voor uw trouwdatum binnen zijn bij de trouwgemeente.

 • Paspoort

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. Na zes werkdagen kunt u uw paspoort ophalen bij de receptie van het gemeentehuis. Een paspoort voor volwassenen is 10 jaar geldig. Een paspoort voor jongeren tot 18 jaar 5 jaar.

 • Zuidlaardermarkt (English)

  The Zuidlaardermarkt is held every year on the third Tuesday in October. This is Europe's largest horse market, which also features a major fun fair and four kilometres of market stalls selling just about everything. Are you big on horses or just looking for an enjoyable and fun day out? Then you’ll find the Zuidlaardermarkt a truly irresistible experience!

 • Kalender aangemelde evenementen

  Wilt u een evenement organiseren? Hiervoor heeft u toestemming nodig. U moet melding doen van het evenement en in bepaalde gevallen een evenementenvergunning aanvragen. Meer informatie hierover vindt u op de pagina een evenement organiseren.