Zoekresultaat 11 - 14 van 14 resultaten

 • Verklaring Omtrent het Gedrag

  In een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) staat dat uw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het doen van bepaald werk. Werkgevers kunnen daar om vragen als u gaat werken in bijvoorbeeld de kinderopvang. Een aanvraag wordt altijd gestart door de werkgever en door u bevestigd.

 • Bewijs van in leven zijn

  Heeft u een bewijs van in leven zijn nodig voor uw pensioenfonds of een andere uitkerende instantie? Het bewijs van in leven zijn toont aan dat u in leven bent op het moment dat het bewijs wordt afgegeven. Het is bedoeld voor gebruik door Nederlandse instanties. Voor buitenlandse instanties heeft u een Attestatie de vita nodig.

 • Bewijs van Nederlanderschap

  Met een bewijs van Nederlanderschap kunt u aantonen dat u de Nederlandse nationaliteit heeft. U vraagt het online aan met DigiD. U ontvangt binnen 5 werkdagen een uittreksel Basisregistratie Personen (BRP) waarop uw Nederlandse nationaliteit staat. Een bewijs van Nederlanderschap kost . Vraag een bewijs van Nederlanderschap aan

 • Aansprakelijk stellen voor schade

  Heeft u schade door onze schuld? Of doordat wij iets niet hebben gedaan wat wij wel hadden moeten doen? Dan kunt u ons verantwoordelijk (aansprakelijk) stellen en het schadebedrag terugvragen. Per geval bekijken we of wij inderdaad verantwoordelijk zijn voor de schade.