Zoekresultaat 11 - 14 van 14 resultaten

 • Attestatie de vita

  Heeft u voor een buitenlandse instantie, zoals een pensioenfonds of een uitkeringsinstantie, een attestatie de vita nodig? Dan kunt u die aanvragen bij de gemeente. Met dit bewijs kunt u schriftelijk aantonen dat u op het moment van afgifte in leven bent. Voor gebruik in Nederland heeft u een bewijs van in leven zijn nodig.

 • Identiteitskaart

  U kunt uw identiteitskaart aanvragen bij de gemeente waarin u woont. Voor personen vanaf 18 jaar is de Nederlandse identiteitskaart 10 jaar geldig. Eerder was dit 5 jaar. Voor personen jonger dan 18 jaar is een identiteitskaart 5 jaar geldig.

 • Bewijs van in leven zijn

  Heeft u voor een Nederlandse instantie, zoals een pensioenfonds of een verzekeringsmaatschappij, een bewijs van in leven zijn nodig? Dan kunt u die aanvragen bij de gemeente. Met dit bewijs kunt u schriftelijk bewijzen dat u op het moment van afgifte in leven bent. Het bewijs is een soort uittreksel uit de Basisregistratie Personen (BRP). Voor buitenlandse instanties heeft u een attestatie de vita nodig.

 • Erkenning (ongeboren) kind

  Wilt u een kind erkennen als uw eigen kind? Maar bent u niet getrouwd met de geboortemoeder of heeft u geen geregistreerd partnerschap met haar? Dat kan. Ook als u de niet-biologische ouder of duomoeder bent.