Zoekresultaat 11 - 16 van 16 resultaten

 • Brandbeheersing, aanvalsplan

  Grote bedrijven en organisaties moeten door de brandweer een aanvalsplan laten opstellen. Dit plan bevat een beschrijving van de inrichting van het bedrijf plus de plaats van gevaarlijke stoffen, installaties, vluchtwegen, brandvrije deuren en de bluswatervoorziening enzovoort.

 • Gemeentelijk beperkingenregister, inzage

  Op sommige panden of stukken grond heeft de gemeente een publiekrechtelijke beperking opgelegd. Deze beperkingen bepalen wat u met het pand of het stuk grond mag doen. Voorbeelden zijn: Een pand is aangewezen als een gemeentelijk monument. Een pand is onbewoonbaar verklaard.

 • Stedelijke onderscheidingen

  De gemeente Maastricht heeft 4 stedelijke onderscheidingen: Eremedaille in goud: Een onderscheiding voor personen die een buitengewone prestatie hebben geleverd voor Maastricht en haar inwoners.

 • Dubbel betaald parkeergeld terugvragen

  Als een parkeerautomaat niet goed werkt, moet u bij een andere automaat alsnog betalen. Heeft u mogelijk dubbel parkeergeld betaalt? Dan kunt u een verzoek om terugbetaling parkeergeld indienen.

 • eHerkenning aanvragen

  eHerkenning is een middel voor bedrijven om zich online te identificeren. Met eHerkenning logt u in op websites van onder andere de overheid. Zo kunt u als bedrijf online zaken regelen.

 • Hofleverancier, predicaat

  Het predicaat Hofleverancier is een erenaam voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf (mkb). Vraag om deze eretitel als uw bedrijf langer dan 100 jaar bestaat. Doe dit bij de burgemeester van de gemeente waarin uw bedrijf staat.