Zoekresultaat 21 - 26 van 26 resultaten

 • Participatieraad Haarlem

  De Participatieraad Haarlem adviseert het gemeentebestuur gevraagd en ongevraagd over het beleid van het sociaal domein. De Participatieraad is een onafhankelijk adviesorgaan en staat los van de gemeente.

 • Grofvuil en afval wegbrengen

  Bijna al uw afval en grofvuil levert u gratis in bij het Milieuplein, Ir. Lelyweg 51. Welke soorten afval u kunt wegbrengen en wat de regels zijn, staat op de website van Spaarnelanden. Als bedrijf kunt u niet terecht bij het Milieuplein of de milieustraten. U sluit een contract af met een erkend afvalinzamelingsbedrijf.

 • Afvalpas aanvragen

  U hebt een afvalpas nodig voor het openen van de ondergrondse afvalcontainer in uw buurt. U ontvangt 1 afvalpas per adres. De afvalpas hoort bij uw woning. Is uw afvalpas kapot of kwijt? Of is er geen afvalpas in uw nieuwe woning? Dan kunt u een nieuwe afvalpas aanvragen bij Spaarnelanden.

 • Lantaarnpaal brandt niet of is beschadigd

  Een lantaarnpaal die niet brandt of die beschadigd is, meldt u online. Doorgeven om welke lantaarnpaal het gaat, kan op een paar manieren: door het adres te noemen, de locatie te omschrijven of de locatie aan te geven op een kaart. Op lantaarnpalen staat ook altijd een nummer. Vermeld dit nummer als u het weet. Wij kunnen het probleem dan vaak sneller oplossen. U kunt ook een foto aan uw melding toevoegen.

 • Begraafplaatsen

  Haarlem heeft 3 gemeentelijke begraafplaatsen: Kleverlaan, Akendam en St. Jozef. U kunt er een graf huren, een urn plaatsen en as uitstrooien. Er is geen crematorium. In de aula van begraafpark Kleverlaan en begraafplaats Akendam kunt u een dienst of samenzijn houden. Begraafplaats St. Jozef is katholiek en heeft hiervoor een kapel. Op hiernahaarlem.nl staat per begraafplaats wat de mogelijkheden en tarieven zijn. U kunt ook de administratie begraafplaatsen bellen.

 • Afvalcontainer

  Bij Spaarnelanden kunt u een nieuwe afvalcontainer aanvragen als die van u verdwenen of kapot is. Een container omwisselen voor een andere maat of een extra container aanvragen, kan ook.