Zoekresultaat 21 - 30 van 30 resultaten

 • Omgevingsvergunningcheck en voortoets

  Voordat u een omgevingsvergunning aanvraagt, kunt u een vergunningscheck doen of een voortoets aanvragen.

 • Veteranen

  Onze gemeente kent ongeveer 250 veteranen. Veteranen Gemeente Rheden zet zich in voor de veteranen en thuisfront van onze gemeente. Elk jaar ondersteunen zij ons met het organiseren van de lokale veteranendag, de herdenking van de bevrijding van de gemeente en de dodenherdenking op 4 mei.

 • Erkennen kind

  Als de vader en moeder van het kind bij de geboorte niet getrouwd zijn of geen geregistreerd partnerschap hebben, kan de vader het kind erkennen waardoor hij wettelijk het vaderschap op zich neemt.

 • Gehandicaptenparkeerkaart aanvragen of verlengen

  Met een gehandicaptenparkeerkaart (GPK) mag u parkeren op algemene gehandicaptenparkeerplaatsen. Soms is er een maximale parkeerduur aangegeven, zoals bijvoorbeeld op het Churchillplein en de Heemskerklaan in Velp. De kaart is persoonsgebonden, niet gekoppeld aan een kenteken en maximaal 5 jaar geldig. Als de gehandicaptenparkeerplaatsen bezet zijn, mag u met de gehandicaptenparkeerkaart onbeperkt parkeren in een blauwe zone. U kunt de gehandicaptenparkeerkaart alleen aanvragen in de gemeente waar u staat ingeschreven.

 • Noodsituaties

  Wat kunt u het beste doen bij een ramp, calamiteit of noodsituatie? En wat moet u doen als de sirene gaat?

 • Verschillende groepen nieuwkomers

  In onze gemeente wonen mensen uit verschillende landen. We willen dat al deze nieuwkomers meetellen en meedoen. Ook moeten en willen we bijdragen aan de opvang van asielzoekers en vluchtelingen. En aan de huisvesting voor statushouders.

 • Information for Refugees from Ukraine

  The municipalty of Rheden is helping to host refugees from Ukraine. Rheden has 3 municipal shelters that are accommodating people. Residents of Rheden have also taken in people from Ukraine privately.

 • Jongerencoaches

  Als je jong bent, loop je soms al met grote vragen rond. Wat zijn mijn talenten en hoe maak ik mijn dromen waar? Of misschien heb je geldzorgen of schulden? Onze jongerencoaches en jongerenwerkers helpen je graag!

 • Voorlopige uitslag verkiezing Europees Parlement 2024

  Hieronder vindt u de voorlopige uitslag (per partij) van de verkiezingen van het Europees Parlement op donderdag 6 juni 2024.

 • Hulp bij opvoeden en opgroeien

  Heeft u als ouder of verzorger vragen over de verzorging of opvoeding van uw kind? Bespreek dit in eerste instantie met familie, vrienden, buren of andere bekenden. Vaak lukt het al op eigen kracht of met een beetje hulp. Wanneer dit niet voldoende is, kunt u bij verschillende organisaties terecht.