Zoekresultaat 21 - 30 van 37 resultaten

 • Documenten WVA

  Op deze pagina vindt u documenten over de plannen van een Woonvorm voor Asielzoekers (WVA) in Vries.

 • ID-kaart

  Een identiteitskaart vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. Na zes werkdagen kunt u uw ID-kaart ophalen bij de receptie van het gemeentehuis. Een ID-kaart voor volwassenen is 10 jaar geldig, een ID-kaart voor jongeren (tot 18 jaar) is 5 jaar geldig.

 • Gevonden of verloren voorwerpen

  Heeft u iets verloren of gevonden? Dan kunt u dit doorgeven aan de gemeente. Als u een verloren voorwerp heeft gevonden, bent u zelfs verplicht dit zo snel mogelijk te doen. Dat kan via de link hieronder. Denkt u dat uw voorwerp is gestolen? Doe dan altijd aangifte bij de politie. Verlies of diefstal van een identiteitskaart, rijbewijs of paspoort moet u eerst persoonlijk melden bij de gemeente. Van de gemeente ontvangt u dan een formulier waarmee u aangifte kunt doen bij de politie.

 • Bezwaren, klachten, bemiddeling en rechtsbescherming

  Bent u het niet eens met een beslissing van ons als gemeente? Komt u er niet uit met ons? Of wilt u bezwaar maken of een klacht indienen? In zulke situaties zijn er diverse manieren om tot een uitspraak of oplossingen te komen. Zie het overzicht hieronder.

 • Uitjes voor het hele gezin

  Tynaarlo ligt in de kop van Drenthe, binnen De Hondsrug Unesco Global Geopark en wordt ook wel de groene long van de regio genoemd. En niet voor niks, want Tynaarlo heeft prachtige natuurgebieden, waar open water, moerasgebieden, hoogveen en graslanden worden afgewisseld door mooie es- en brinkdorpen. Ben je opzoek naar een uitje voor het hele gezin? Lees dan snel verder en bekijk de kaart met verschillende activiteiten.

 • Wat is er geregeld voor kiezers met een beperking?

  Iedereen moet gebruik kunnen maken van het kiesrecht. Onze stembureaus zijn daarom toegankelijk voor mensen met een beperking. Alle stembureaus zijn toegankelijk voor mindervaliden. Hieronder vindt u meer informatie over hulpmiddelen die beschikbaar zijn. 

 • Verkeer in Ter Borch

  Op de Borchsingel zijn zes permanente telpunten aangebracht. Met deze telpunten registreren en meten we het verkeer 24 uur per dag, zeven dagen per week. We tellen het aantal voertuigen en we meten de gereden snelheden.

 • Gemeentepagina

  Wij publiceren wekelijks een pagina met interessante gemeentelijke informatie in het huis-aan-huis verspreide weekblad Oostermoer. Wilt u de gemeentepagina graag iedere week digitaal ontvangen? Meld u dan aan en ontvang wekelijks de gemeentepagina in uw mailbox.

 • Gemeente Tynaarlo ontwikkelt samen met woonwijk De Fledders een uitvoeringsplan voor verduurzaming

  De gemeente Tynaarlo gaat een uitvoeringsplan maken voor het verduurzamen van de wijk de Fledders. Hierdoor wordt ook het versterken van het elektriciteitsnetwerk versneld. Het college van burgemeester en wethouders is akkoord met het ontwikkelen van het plan. 

 • Onder bod woning Ubbenaseweg 1 in Zeijen

  De mogelijkheid tot inschrijven is afgelopen. De woning is onder bod.