Zoekresultaat 21 - 26 van 26 resultaten

 • Attestatie de vita

  Dit vraagt u aan als een buitenlandse organisatie een bewijs nodig heeft dat u in leven bent. Het aanvragen kan alleen persoonlijk. Zo kunnen wij vaststellen dat u leeft op het moment dat het document wordt opgemaakt. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Bewijs van in leven zijn

  Vraagt uw pensioenfonds of een andere uitkerende instantie om een bewijs dat u in leven bent? U kunt dit bewijs aanvragen met Digid. Wij sturen het bewijs binnen vijf werkdagen per post naar u toe. Heeft u een brief van uw pensioenfonds? Dan vraagt u het bewijs gratis aan.

 • Barnflair West 76 Ter Apel

  Wilt u wonen langs het Ter Apelkanaal in het buurtschap Barnflair, dichtbij Ter Apel? En wilt u op een royale kavel van maar liefst 1345 m² uw droomwoning bouwen? Dan is deze kavel aan de Barnflair West misschien wat u zoekt! Er is één kavel beschikbaar.

 • Bewijs Nederlanderschap

  Soms heeft u een bewijs nodig om aan te tonen dat u de Nederlandse nationaliteit heeft. Bijvoorbeeld bij een verhuizing naar het buitenland of een huwelijk. U kunt het bewijs alleen aanvragen in de gemeente waar u staat ingeschreven. Als u het bewijs digitaal aanvraagt met uw DigiD, krijgt u het binnen 5 werkdagen thuisgestuurd.

 • Oude Kampenweg 1 of 3 Sellingen

  Wilt u vrij wonen midden in het mooie Sellingen? En woont u graag tussen het groen? Dan is een kavel aan de Oude Kampenweg misschien wat u zoekt! Er zijn twee kavels beschikbaar.

 • Uitgifte bouwkavel Bedrijvenpark Zuid Groningen

  De gemeente Westerwolde verkoopt stukken land op het Bedrijvenpark 'Zuid Groningen' in Ter Apelkanaal naast de Avebe. Heeft u als ondernemer interesse om op deze plek grond te kopen, vul dan het webformulier in.