Zoekresultaat 31 - 37 van 37 resultaten

 • Verklaring omtrent het gedrag

  Voor sommige beroepen hebt u een verklaring omtrent het gedrag (VOG) nodig. Dit is een bewijs van goed gedrag. Dit bewijs is belangrijk voor het beroep dat u hebt of krijgt. U vraagt de VOG aan in de gemeente waar u woont.

 • Paspoort/identiteitskaart, kwijt of gestolen

  Is uw paspoort of identiteitskaart gestolen of u bent het kwijtgeraakt, dan kunt u een nieuwe aanvragen. U hoeft niet naar de politie om aangifte te doen van vermissing. U kunt direct naar de gemeente om een nieuw paspoort of identiteitskaart aan te vragen, dit kan alleen op afspraak. U kunt er ook voor kiezen de diefstal of vermissing te laten registreren zonder een nieuwe aanvraag te doen.

 • Bezwaarschrift indienen tegen belastingaanslag

  Denkt u dat de hoogte van de WOZ-waarde niet goed is vastgesteld? Bent u het niet eens met de belastingaanslag? Neem dan eerst contact met ons op voordat u bezwaar gaat maken. Wij vinden het ook belangrijk dat de belastingaanslag en de WOZ-waarde correct zijn. Het inschakelen van een extern bureau voor het maken van bezwaar is daarom niet nodig. Wij kunnen u uitgebreid uitleg geven en adviseren over de te volgen stappen. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om een WOZ-taxateur te spreken.

 • Uittreksel basisregistratie personen

  Het uittreksel basisregistratie personen (BRP) is een officieel document waarop in ieder geval uw naam, adres, geboorteplaats en geboortedatum staan. Het uittreksel vraagt u persoonlijk aan in de gemeente waar u woont.

 • Uittreksel registratie niet-ingezetenen (RNI)

  Woont u in het buitenland en hebt u een uittreksel RNI nodig? Bijvoorbeeld omdat u geëmigreerd bent of u bent uw BSN kwijt? U kunt dit uittreksel bij gemeente Doetinchem aanvragen. Dit kan alleen als u staat ingeschreven in de RNI.

 • Afschrift akte van de burgerlijke stand

  Van alle levensgebeurtenissen zoals geboorte, huwelijk en overlijden, worden akten opgemaakt. U kunt een uittreksel van deze akte opvragen bij de gemeente waar deze gebeurtenis heeft plaatsgevonden.

 • Verloren of gevonden voorwerpen

  Elk voorwerp en document dat gevonden of verloren is, kunt u afgeven of melden bij de gemeente. Denk bij voorbeeld aan paspoorten, identiteitskaarten, portemonnees, tasjes, fietsen, sieraden, telefoons, rijbewijzen, sleutels en pasjes. Bijna alle meldingen worden geregistreerd op de website www.verlorenofgevonden.nl.