Zoekresultaat 48041 - 48050 van 48421 resultaten

  • Tweede paspoort

    Voor de aanvraag van een tweede paspoort maakt u een afspraak. U kunt het paspoort na 5 werkdagen afhalen.

  • Afval wegbrengen

    Heeft u afval dat de ophaaldienst niet meeneemt? Breng het dan weg. Dit kan bij het afvalbrengstation aan de Meihuizenweg 25 (op het terrein van PreZero) in Wildervank. U kunt verschillende soorten afval aanbieden. Gooi het niet bij elkaar, maar breng het gescheiden weg. Via Mijn AfvalWijzer kunt u zien wat u kunt inleveren bij het afvalbrengstation.

  • Verhuizen binnen Nederland

    Gaat u verhuizen? U geeft dit door aan de gemeente waarin u gaat wonen. Dat kan 4 weken voor de verhuizing tot 5 dagen na de verhuizing.

  • Nederlander worden

    U kunt bij de gemeente de Nederlandse nationaliteit aanvragen door optie of door naturalisatie. Dat kan alleen als u bij de gemeente Halderberge staat ingeschreven. Voor meer informatie over het verkrijgen van de Nederlandse nationaliteit maakt u een afspraak.

  • Zorg Advies Team

    Er is een Zorg Advies Team voor 0 tot 4-jarigen in de gemeente Gennep. In de documenten vindt u de werkwijze van Zorg Advies Team en het aanmeldformulier voor een adviesaanvraag.

  • Brederoschool locatie Griffel

    Aan de Van Ketwich Verschuurlaan 90 is de tweede locatie van de Brederoschool gevestigd. De hoofdlocatie van deze school is aan het Ina Boudierplantsoen. De Brederoschool geeft les aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Veel van de kinderen komen vanuit de wijk.

  • CDA

    Ernest Franken, Maarten Hage leden van het CDA van Kapelle.

  • Graf uitgifte

    De gemeente heeft graven op de gemeentelijke begraafplaats. Er zijn ook bijzondere begraafplaatsen. Een bijzondere begraafplaats ligt op privéterrein

  • Bijstand, wijziging doorgeven

    Als er iets verandert in uw woonsituatie, inkomsten- of vermogenssituatie dan moet u dit altijd binnen 5 werkdagen melden aan de afdeling Sociale Zaken.

  • Geheimhouden persoonsgegevens

    De gemeente houdt uw persoonsgegevens bij in de Basisregistratie Personen (BRP). Verschillende organisaties kunnen uw persoonsgegevens uit de BRP ontvangen. Welke organisaties dit zijn, hangt voor een deel af van uw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld of u kinderen heeft of een rijbewijs. Welke organisaties uw persoonsgegevens kunnen krijgen, ziet u op de website van de Rijksoverheid. Aanvragen of intrekken Als u niet wilt dat bepaalde organisaties uw persoonsgegevens krijgen, kunt u de gemeente om geheimhouding vragen. U kunt dit ook aanvragen voor uw kinderen tot 16 jaar. Geheimhouding aanvragen of intrekken