Zoekresultaat 1 - 10 van 38 resultaten

 • Stemmen in een andere gemeente

  Wilt u in een andere gemeente stemmen? Dan heeft u een kiezerspas nodig. Voor de verkiezing van het Europees Parlement kunt u met een kiezerspas in alle gemeenten in Nederland stemmen. 

 • Persbericht: woonruimte voor asielzoekers (WVA) en flexwoningen aangepast

  Vries, 5 juni 2024 - Het college van B&W past het voorstel voor het unieke woonplan bij het Katoelbos in Vries aan. De bedoeling is dat er geen 250, maar 155 mensen een plek krijgen in de Woonruimte voor Asielzoekers (WVA). De periode van maximaal 10 jaar blijft gelijk. Ook stelt het college voor om in Vries geen 40 maar 20 flexwoningen te bouwen voor sociale huur, en 20 van deze woningen elders in de gemeente. De gemeenteraad wordt nu gevraagd of ze met dit voorstel kan instemmen.  

 • Nieuws - de huidige stand van zaken

  Hieronder vindt u recente nieuwsberichten over de centrumontwikkeling in Zuidlaren. Als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen? Neem dan een abonnement op de nieuwsbrief.

 • Adviesraad Sociaal Domein

  De Adviesraad Sociaal Domein (ASD) is een onafhankelijke raad die het College van B&W gevraagd en ongevraagd adviseert over gemeentelijk beleid en de uitvoering daarvan. Het gaat dan over beleid en uitvoering op het gebied van het sociale domein. Denk hierbij aan onderwerpen als zorg, jeugd, werk en inkomen, schuldhulpverlening en zelfredzaamheid.

 • Zuidlaardermarkt (Deutsch)

  Jedes Jahr am dritten Dienstag im Oktober findet der Zuidlaardermarkt statt. Dies ist Europas größter Pferdemarkt mit einem großen Kirmes und einem vier Kilometer langen Warenmarkt. Sind Sie ein Pferdeliebhaber oder möchten Sie einfach nur einen schönen Tag verbringen? Dann sollten Sie unbedingt mal vorbeischauen, denn der Zuidlaardermarkt ist ein tolles Erlebnis!

 • De taxipas

  Heeft u moeite om vervoer te regelen en is de bel-bus geen optie? Dan biedt de taxipas wellicht een uitkomst.

 • Stembureaus

  In de gemeente Tynaarlo zijn er 28 stembureaus. U kunt stemmen in elk stemlokaal binnen de gemeente Tynaarlo.

 • 200 nieuwe elektriciteitshuisjes in de gemeente Tynaarlo

  De energietransitie is in een stroomversnelling gekomen. Om aan de grotere energievraag te voldoen zijn in Nederland tienduizenden extra elektriciteitshuisjes nodig. Deze huisjes zijn nodig om ervoor te zorgen dat huizen in de buurt zich kunnen verwarmen met warmtepompen, dat elektrische auto's geladen kunnen worden en dat zonnepanelen hun stroom weer terug kunnen voeren. In 2050 moet heel Nederland namelijk van het gas af zijn. 

 • Rijbewijs

  U kunt op twee manieren een rijbewijs aanvragen. Online via de RDW of persoonlijk in het gemeentehuis. Als u uw rijbewijs digitaal aanvraagt kunt u het na twee werkdagen ophalen op het gemeentehuis. Vraagt u uw rijbewijs aan de balie op het gemeentehuis aan, dan kunt u uw rijbewijs na zes werkdagen ophalen. Rijbewijzen zijn, zonder bijzondere omstandigheden, 10 jaar geldig.

 • Uitslagen verkiezingen

  Op 6 juni heeft Nederland gestemd voor de Europees Parlement Verkiezingen. In de gemeente Tynaarlo heeft 57,5% van de stemgerechtigde personen gestemd tijdens de verkiezing voor het Europees Parlement. Op deze pagina kunt u de uitslagen inzien van de verkiezingen in de gemeente Tynaarlo.