Zoekresultaat 1 - 10 van 43 resultaten

 • Iets anders melden over de openbare ruimte

  U wilt ons iets melden over de openbare ruimte, maar u vindt niet het juiste onderwerp. Laat het ons weten als er iets kapot is, niet werkt of ontbreekt.

 • Bezwaar tegen parkeerboete

  Als u van ons een parkeerboete krijgt, dan hebt u niet of te weinig parkeergeld betaald. U kunt bezwaar maken als u het niet eens bent met de boete. Omdat parkeergeld eigenlijk parkeerbelasting is en de boete een naheffing, dient u schriftelijk uw bezwaar in bij Gemeentebelastingen Kennemerland Zuid. Doe dit binnen 6 weken nadat u de parkeerboete hebt ontvangen.

 • Ontheffing parkeren grote voertuigen

  Als u met een vrachtwagen of touringcar in Zandvoort op de openbare weg wilt parkeren, moet u zich aan de regels houden. Soms hebt u ook een ontheffing nodig. Bijvoorbeeld als u maandag tot en met vrijdag tussen 18.00 en 8.00 uur en in het weekend wilt parkeren. U vraagt de ontheffing 4 weken van tevoren digitaal aan.

 • Vacatures

  Wil je jouw talenten inzetten en iets betekenen voor je omgeving? Bij ons is iedereen welkom. Samen gaan we voor een duurzaam, sociaal en toekomstbestendig Zandvoort en Haarlem. Interesse in een baan bij ons?

 • Evenementenvergunning

  Als u een evenement organiseert, meldt u dit uiterlijk 20 oktober van het voorafgaande jaar. Bij nieuwe evenementen neemt u eerst per mail contact op met de evenementencoördinator. Organisaties van bestaande evenementen krijgen een aanmeldformulier in september. Als de datum van uw evenement is goedgekeurd, vraagt u online een evenementenvergunning aan. Dit doet u uiterlijk 8 weken voor het evenement.

 • Alcoholvergunning

  Voor het schenken of verkopen van alcohol in uw horecabedrijf, slijterij of verenigingsgebouw hebt u een alcoholvergunning nodig. Voor een horecabedrijf of slijterij gebruikt u aanvraagformulier A, voor een stichting of vereniging formulier B.

 • Ontheffing foto- of filmopnamen

  Als u in Zandvoort wilt fotograferen of filmen, moet u zich houden aan de algemene regels. Soms hebt u ook een ontheffing nodig. Bijvoorbeeld als u langer dan 2 dagen opnamen maakt, 's nachts wilt filmen of als u filmt in een straat met hoge parkeerdruk. U vraagt de ontheffing uiterlijk 8 weken voor de eerste opnamedag aan.

 • Collegebesluiten

  Het college van burgemeester en wethouders vergadert wekelijks. De besluiten die het college in deze vergadering neemt, staan op zandvoort.raadsinformatie.nl.

 • Subsidie cultuur

  Als kunstenaar, cultuurmaker of culturele organisatie kunt u subsidie krijgen voor projecten die bedoeld zijn voor inwoners of bezoekers van Zandvoort. Met deze projecten mag u geen winst maken of geld binnenhalen voor een religieus of goed doel. Dit jaar is hiervoor € 25.000 beschikbaar, dit noemen we het Cultuur initiatievenbudget. U kunt online een aanvraag doen voor projecten die dit jaar starten.

 • Ontheffing openingstijden horeca

  U hebt een ontheffing nodig als u met uw horecazaak wilt afwijken van de toegestane openingstijden. Het gaat dan om openingstijden tijdens het hele jaar. Als eigenaar van een strandpaviljoen kunt u alleen een ontheffing aanvragen voor een bijzondere gelegenheid. U vraagt de ontheffing aan door ons een mail te sturen.