Zoekresultaat 1 - 10 van 10 resultaten

 • Aanpassing gegevens in de Registratie Niet Ingezetenen (RNI)

  U kunt een deel van uw gegevens in de Registratie Niet-Ingezetenen (RNI) veranderen. Uw adres kunt u online wijzigen via het Digitaal Loket Verhuizen Buitenland. Andere gegevens wijzigt u bij de gemeente Goes als gemeente met een RNI-loket.

 • Subsidie incidenteel

  De eenmalige subsidie vraagt u aan voor een eenmalige activiteit. De subsidie vraagt u hier online aan. Dit kan het hele jaar door. Over een verkregen subsidie moet verantwoording afgelegd worden. Gebruik hiervoor het verantwoordingsformulier.

 • Melding openbare ruimte (Fixi)

  Ziet u iets buiten dat niet in orde is? Zoals afval op straat, losliggende tegels, teveel onkruid of een volle prullenbak? Meld het dan bij de gemeente.

 • Adjustment of data in the Non-Residents Registration (RNI)

  You can change some of your details in the Non-Residents Registration (RNI). You can update your address online via the Digital Relocation Abroad Portal. For other changes, you need to go to the municipality of Goes, which has an RNI desk.

 • Trouwen in Goes: vaste locaties en kosten

  In de gemeente Goes zijn een aantal vaste plekken waar u kunt trouwen of geregistreerd partnerschap kunt aangaan. Trouwen of geregistreerd partnerschap op een niet vaste plek binnen de gemeente is mogelijk tegen een meerprijs.

 • Erkennen van een kind

  Als u niet getrouwd bent en u geen geregistreerd partnerschap heeft, dan heeft uw kind bij de geboorte wettelijk gezien alleen een moeder. Als u de wettelijke vader of de duomoeder wilt zijn, moet u het kind erkennen. U hoeft niet de biologische vader te zijn. U regelt erkenning van een kind in het Stadskantoor.

 • Subsidie structureel

  De structurele subsidie is voor activiteiten die regelmatig plaatsvinden. Of activiteiten die langer duren. U kunt de subsidie per jaar aanvragen voor 15 september voor het jaar daaropvolgend. Of voor meerdere jaren tegelijk (maximaal 4 jaar). De subsidie vraagt u online aan. Over een verkregen subsidie moet verantwoording afgelegd worden. Gebruik hiervoor het verantwoordingsformulier.

 • Trouwen op een aan te wijzen locatie

  Bent u op zoek naar een bijzondere plek om te trouwen in de gemeente Goes? Dan is trouwen op een aangewezen locatie misschien iets voor u.

 • Koninklijke onderscheiding, lintje

  Overal in Goes zetten inwoners zich in voor anderen of voor een goed doel. Meestal doen ze dat op de achtergrond. En vinden ze dit zelf maar heel gewoon. Maar deze mensen mogen best eens in het zonnetje staan! Kent u zo'n inwoner die dat verdient? Denk dan eens aan een Koninklijke Onderscheiding (een lintje). Voor veel mensen is dat een heel waardevol compliment. Iedereen mag zo’n lintje voor iemand aanvragen.

 • Melding moeilijke teksten

  We doen ons best om duidelijk en begrijpelijk te schrijven. Dat lukt ons niet altijd. Als inwoner kom je dan een ingewikkelde tekst tegen. Daar willen we wat aan doen, maar daar hebben we jou voor nodig. Dus meld het ons als je onze teksten te moeilijk vindt.