Zoekresultaat 11 - 20 van 27 resultaten

 • Grafrechten en onderhoudrechten

  Grafrechten en onderhoudsrechten voor algemene en particuliere graven, urnennissen en urnengraven. Hoe verlengt u de grafrechten, of hoe doet u er juist afstand van? Wie wordt bedoeld met de rechthebbende? En wat zijn de kosten voor begraven?

 • Parkeerkaart voor gehandicapten

  Met een parkeerkaart voor gehandicapten mag u parkeren op de gehandicaptenparkeerplaatsen. Er zijn drie soorten parkeerkaarten voor gehandicapten: een passagierskaart, een instellingenkaart en een bestuurderskaart.

 • Omgevingsvergunning

  Informatie over het aanvragen van een omgevingsvergunning of het doen van een melding.

 • Meteren - Kavels Blanckestyn

  De Buitenplaats van De Plantage in Meteren wordt al zichtbaar een fijne plek om te wonen. In een dorpse setting verrijzen verschillende buurten met een rijk aanbod aan huizen. In De Buitenplaats, aan de Rijksstraatweg en aan het water, komt Blanckestyn. Een plan met twaalf kavels waarin de gemeente West Betuwe u de mogelijkheid biedt om uw droomhuis te realiseren.

 • Publicatie voorgenomen verkopen onroerende zaken

  Bekendmaken van verkoop of verhuur van gebouwen of percelen grond die eigendom zijn van de gemeente. De bekendmakingen staan 3 weken online. Als gemeente verkopen of verhuren we gebouwen of grond die eigendom zijn van de gemeente. De gemeente West Betuwe publiceert de uitgifte van onroerende zaken vanwege de uitspraak van de Hoge raad in het ‘Didam-arrest’ van 26 november 2021. Hieronder kunt u per onroerende zaak het plan en de motivatie van de gemeente West Betuwe zien om een overeenkomst met de betreffende partij aan te gaan. Bent u het hier niet mee eens? Dan kunt u dit binnen de vervaltermijn aangeven.

 • Subsidie klimaat, water en riolering

  Het klimaat verandert. Dat merken we ook in West Betuwe. Hoosbuien, hitte en droogte komen steeds vaker voor. Wilt u maatregelen nemen om deze weersextremen op te vangen? Dan kunt u gebruik maken van een subsidie. De subsidie is bijvoorbeeld voor het ‘vergroenen’ van uw tuin, de aanleg van een groen dak of een regenton.

 • Trouwlocaties

  De trouwlocaties in de gemeente West Betuwe.

 • Kleinschalige woongroep Windvaan 25 in Geldermalsen

  Vragen en antwoorden over de kleinschalige woongroep Windvaan 25 in Geldermalsen.

 • Spijk - Achter het dorpshuis

  Droomt u van een vrijstaande woning? Een comfortabele en unieke plek met alle ruimte voor u en uw gezin? In het dorp Spijk geeft de gemeente West Betuwe drie bouwkavels uit voor de bouw van een vrijstaande woning. De bouwkavels liggen achter dorpshuis De Lindehof. De kavels worden aangeboden via inschrijving en loting.

 • Subsidie maatschappelijke activiteiten

  Organisaties in de gemeente West Betuwe die maatschappelijke activiteiten doen, kunnen hiervoor subsidie ontvangen voor incidentele of structurele activiteiten.