Zoekresultaat 181 - 187 van 187 resultaten

 • Paspoort

  Met een paspoort kunt u zich in alle landen van de wereld legitimeren.

 • Briefadres aanvragen

  Heeft u geen woonadres? Dan kunt u zich inschrijven op een briefadres.

 • Goederenvervoer

  Het Programma Hoogfrequent Spoorvervoer (PHS) van het ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft tot doel om ruimte op het spoor te creëren. Zodoende kan de trein de economische centra van Nederland bereikbaar houden.

 • Melding openbare ruimte

  Heeft u een klacht of melding over de kwaliteit van uw woon- en leefomgeving? Bijvoorbeeld over zwerfvuil, slechte of beschadigde bestrating, vernieling en/of overlast? Geef het door! Elke melding is van waarde om uw woon- en leefomgeving te verbeteren.

 • Gehandicaptenparkeerkaart

  Met een gehandicaptenparkeerkaart mag u parkeren op speciale parkeerplaatsen voor mensen met een handicap. U vindt deze parkeerplaatsen bijvoorbeeld bij winkelcentra, ziekenhuizen en tankstations.

 • Inkoopvoorwaarden en factuureisen

  Alle 14 Twentse gemeenten, Noaberkracht Dinkelland Tubbergen, de regio Twente en de Veiligheidsregio hanteren dezelfde Algemene Inkoopvoorwaarden voor leveringen en diensten, conform VNG-model 2018 (Vereniging Nederlandse Gemeenten). Dit betekent een lastenvermindering voor leveranciers die zaken doen met lokale overheden, omdat zij te maken hebben met nog maar één set aan inkoopvoorwaarden.

 • Gemeentearchief Borne

  Het Gemeentearchief Borne is het historisch informatiecentrum van Borne, Hertme en Zenderen. Als ‘GEHEUGEN VAN BORNE’ bewaren we ruim een strekkende kilometer archiefstukken. Het oudste dateert uit 1578. In de archiefbewaarplaats worden archieven van de gemeentelijke organisatie bewaard, maar ook van instellingen, kerken, families en bedrijven. Verder beschikt het Gemeentearchief Borne over een uitgebreide beeldbank met meer dan 10.000 afbeeldingen en een ruime bibliotheek met alle regionale historische werken.