Zoekresultaat 11 - 20 van 131 resultaten

 • Geheimhouding

  Er zijn een aantal (overheids)instanties, zoals het UWV en de Belastingdienst, die uw persoonsgegevens van de Basisregistratie personen (BRP) mogen gebruiken. De gegevens in de BRP zijn niet openbaar. De instanties die gegevens uit de BRP afnemen, bewaken uw privacy en gebruiken uw gegevens alleen om hun taken uit te voeren.

 • Bezoekersvergunningen

  Met een bezoekersvergunning kan uw bezoek parkeren in de buurt van uw woning. De bezoekersvergunning is digitaal en is pas geldig als u het kenteken van uw bezoek aanmeldt via de computer, tablet, smartphone of de telefoon. Een bezoekersvergunning betaalt u per minuut. Het is dus belangrijk dat u het bezoek aanmeldt en ook weer afmeldt.

 • Re-integratie

  Als u een uitkering van de gemeente krijgt, wordt verwacht dat u er alles aan doet om weer een eigen inkomen te verdienen, ook als dat tijdelijk of parttime werk is. Er zijn verschillende mogelijkheden om weer aan het werk te gaan.

 • Peldersveld/Hoornseveld

  Hier vindt u een overzicht van wegwerkzaamheden, recente (nieuws)berichten over uw wijk en bewonersbrieven.

 • Leerlingenvervoer

  Leerlingenvervoer is een vergoeding naar en van school. De vergoeding is bedoeld voor: Leerlingen die vanwege een speciale school niet dichtbij huis naar school kunnen. leerlingen die door een handicap/beperking niet zelfstandig naar school kunnen reizen. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding kunnen ouders (hiermee worden ook voogden, pleegouders of verzorgers bedoeld) online een aanvraag leerlingenvervoer indienen. Bij de beoordeling wordt gekeken naar de dichtstbijzijnde toegankelijke school voor de leerling die ruimte heeft en het juiste onderwijs biedt. Het stimuleren van zelfstandig (leren) reizen van leerlingen en de begeleiding van ouders bij de schoolgang van hun kind staan centraal.

 • Basisregistratie personen (BRP)

  De Basisregistratie personen (BRP) bevat persoonsgegevens van iedereen die in Nederland woont of gewoond heeft. De overheid heeft deze gegevens nodig om bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs te maken. Ook gebruikt de overheid de gegevens uit de BRP om te weten wie er mogen stemmen bij verkiezingen en bij het verstrekken van uitkeringen.

 • Westzaan

  Hier vindt u een overzicht van wegwerkzaamheden, recente (nieuws)berichten over uw wijk en bewonersbrieven.

 • Openingstijden

  Hier vindt u een overzicht van de openingstijden van het stadhuis. Het bezoekadres van het stadhuis is: Stadhuisplein 100 1506 MZ Zaandam Het stadhuis is gesloten op de volgende feestdagen: Nieuwjaarsdag (1 januari), Tweede Paasdag (1 april), Hemelvaartsdag (9 mei), Tweede Pinksterdag (20 mei) en de beide kerstdagen.

 • Persoonsgebonden budget(pgb)

  Als u vanuit de Wmo of de Jeugdwet hulp of ondersteuning krijgt, dan kunt u dit in de vorm van een persoonsgebonden budget(pgb) krijgen. Het pgb is een budget dat u toegekend krijgt om zelf uw zorgverleners in te huren voor de zorg die u nodig hebt. Of om zelf uw hulpmiddelen aan te schaffen en voorzieningen te realiseren. U bepaalt zelf: wie u helpt wanneer iemand u helpt wat nodig is om tot een goed resultaat te komen

 • Hoe kan ik het stadhuis bereiken?

  Het bezoekadres van het stadhuis is: Stadhuisplein 100 1506 MZ Zaandam U kunt het stadhuis op verschillende manieren bereiken: