Zoekresultaat 11 - 16 van 16 resultaten

 • Aanpak fietsenoverlast

  We pakken de overlast van fietsen in het stationsgebied aan. Bij het station mag u uw fiets alleen in de rekken en (overdekte) fietsenstallingen stallen. We verwijderen weesfietsen en fietswrakken.

 • Uitslagen verkiezing Europees Parlement 2024

  Hieronder vindt u de definitieve uitslagen in Culemborg van de verkiezingen voor het Europees Parlement 2024.

 • Kantorenstrook Wethouder Schoutenweg – Belle van Zuylenlaan

  Langs de Kantorenstrook Wethouder Schoutenweg – Belle van Zuylenlaan staan veel kantoorgebouwen. Vaak vragen mensen ons of ze een kantoor mogen ombouwen tot woningen. Ze hebben hiervoor onze toestemming nodig. Omdat er veel vraag is naar woningen, vinden wij dit meestal een goed idee. We hebben regels gemaakt voor deze veranderingen; een transformatiekader. Zo kunnen we alle plannen op dezelfde manier beoordelen. Ook buurtbewoners kunnen dan zien aan welke veranderingen wij medewerking willen verlenen.

 • Ruimte huren

  Heeft u een ruimte nodig voor uw activiteit? Dan kunt u een ruimte huren in wijkcentrum De Salaamander, een buitensportaccommodatie, sporthal Parijsch of sporthal Interweij.

 • Peuterspeelzalen

  Verspreid over Culemborg zijn diverse peuterspeelzalen. Peuters kunnen vanaf 2,5 jaar naar de peuterspeelzaal. In een veilige en uitdagende omgeving leren peuters spelenderwijs allerlei voorschoolse vaardigheden als knippen, plakken en verven maar ook om met elkaar te spelen, te wachten op hun beurt en om te gaan met uitgestelde aandacht.

 • Klacht over ambtenaar of bestuurder indienen

  Bent u ontevreden over de manier waarop een medewerker van de gemeente omgaat met uw vraag of verzoek? Ervaart u traagheid, slordigheid, discriminatie of onvriendelijkheid? U kunt een klacht indienen.