Zoekresultaat 11 - 20 van 50 resultaten

 • Rijbewijs

  Verloopt uw rijbewijs binnenkort? Of wilt u uw rijbewijs uitbreiden met een categorie? Dan kunt u dat online regelen. Het rijbewijs ligt dan al na 2 werkdagen bij de gemeente voor u klaar. Het ophalen gaat alleen op afspraak en moet u persoonlijk doen. Vraagt u voor het eerst een rijbewijs aan of wilt...

 • Doorstroompunt voor jongeren

  Ben jij tussen de 18 en 23 jaar? Zit je niet op school of weet je niet welke opleiding bij jou past? Het Doorstroompunt helpt je graag. Niks moet, jij kiest!

 • Evenementenvergunning

  Wilt u een activiteit organiseren die voor publiek toegankelijk is? Denk bijvoorbeeld aan een sportactiviteit, een straatfeest, een optocht of een muziekvoorstelling of misschien wel iets heel anders. Dan kan het zijn dat u een evenementenvergunning nodig heeft. Lees dus eerst goed de informatie op...

 • Medisch afval

  Heeft u veel medisch afval? Bijvoorbeeld stoma-, incontinentie- of dialysemateriaal? Dan maakt u waarschijnlijk vaker dan gemiddeld gebruik van uw ondergrondse container of moet u vaker uw grijze container laten legen. In dat geval kunt u in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de kosten.

 • Subsidie cultuurhistorisch erfgoed

  Met deze subsidies wil de gemeente eigenaren stimuleren om hun panden of objecten te verbeteren of ze in oorspronkelijke staat te herstellen. Er zijn verschillende regelingen voor cultureel erfgoed, archeologie, gevelverbetering in de binnenstad en Tuindorp 't Lansink.

 • Horeca-aanvraag

  Het gaat om de drank- en horecavergunning, gokautomatenvergunning en de terrasvergunning.Wilt u een horecabedrijf of slijterij beginnen? Dan hebt u in ieder geval een drank- en horecavergunning nodig. Maar misschien wilt u ook wel een gokautomaat in uw zaak? Of een terras voor de deur? Ook daarvoor...

 • Tijdelijk gebruik van gemeentegrond

  Bijvoorbeeld voor het stallen van bouwmateriaal of het plaatsen van steigers, containers, stortkokers of bouwketen? Vraag uw vergunning op tijd aan: uiterlijk 8 weken van tevoren!

 • Parkeervergunning voor bewoners

  Met deze parkeervergunning mag u parkeren op de openbare parkeerplaatsen en parkeerterreinen in uw vergunninggebied. De parkeervergunningen worden op kenteken geregistreerd. Dit betekent dat u geen papieren vergunning ontvangt.

 • Tijdelijke verhuur van woonruimte

  Heeft u een woning te koop staan die leegstaat? Of een woning die bestemd is voor renovatie of sloop? Dan is het mogelijk om een vergunning voor tijdelijke verhuur aan te vragen. Als u zo'n vergunning opneemt in het verhuurcontract, geldt een beperkte huurbescherming voor de huurder.

 • Schuldhulpverlening, BudgetAlert

  Heeft u schulden? Kunt u uw rekeningen niet meer betalen? En komt u er niet meer alleen uit? Dan is het belangrijk dat u op tijd hulp zoekt. Bij BudgetAlert kunt u terecht met al uw vragen over schuldhulpverlening. De medewerkers van BudgetAlert kunnen samen met u een plan maken om uit de geldzorgen...