Zoekresultaat 11 - 20 van 200 resultaten

 • Eigen trouwlocatie

  U kunt zelf kiezen waar u trouwt. Misschien wilt u trouwen op een plek waar u een bijzondere herinnering aan heeft. Dat kan als de locatie voldoet aan bepaalde voorwaarden.

 • Liander versterkt elektriciteitsnetwerk

  We gebruiken en leveren met z'n allen steeds meer stroom. Denk hierbij aan de verlichting en verwarming van onze woningen, zonnepanelen, elektrisch koken en het opladen van auto's. Hierdoor raakt het stroomnet vol. Netbeheerder Liander versterkt daarom op verschillende plekken het elektriciteitsnetwerk.

 • Afvalaanbiedstations

  Wilt u afval brengen? Bij de afvalaanbiedstations in Lobith en Zevenaar kunt u afval brengen. Het afvalaanbiedstation is alleen voor particulieren. U heeft een afvalpas nodig voor uw bezoek.

 • Starterslening

  Voor het eerst een eigen huis kopen? Door de strengere hypotheekeisen en de hoge huizenprijzen is het voor starters moeilijk om hun hypotheek rond te krijgen. De gemeente Zevenaar wil starters op de woningmarkt stimuleren om hun eerste woning aan te schaffen in de gemeente. Daarom heeft de gemeente Zevenaar de Starterslening beschikbaar.

 • Sjors Sportief en Sjors Creatief

  Van tennis en turnen tot en met schilderen en koken: dankzij Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen basisschoolleerlingen in de gemeente Zevenaar ontdekken welke sportieve of creatieve hobby bij ze past.

 • Rijbewijs online verlengen

  Wilt u uw rijbewijs verlengen, een categorie laten toevoegen of een her-afgifte na opheffing ongeldigverklaring aanvragen? Dat kan bij de RDW nu ook online.

 • Wmo-vervoerspas

  Lukt het niet meer zelfstandig te reizen? Er zijn verschillende mogelijkheden die u kunnen helpen.

 • Huisvesting in verband met Pré-mantelzorg

  De gemeente Zevenaar wil tijdelijke huisvesting in verband met pré-mantelzorg toestaan bij bestaande woningen. Dit geldt voor situaties waar nog geen sprake is van mantelzorg, maar dat in de toekomst wel wordt verwacht.

 • Vrijwilligerswerk

  Er zijn in Zevenaar veel mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen of een beroep te doen op een vrijwilliger. De gemeente Zevenaar heeft een vrijwilligersverzekering afgesloten voor mensen die vrijwilligerswerk doen.

 • Scootmobiel of rolstoel

  Sommige mensen kunnen zich door een ziekte of beperking niet goed verplaatsen. Dan kan een rolstoel of scootmobiel een oplossing zijn. Dit regelt u zelf. Heeft u een rolstoel of scootmobiel langer dan 6 maanden nodig? Dan valt het gebruik misschien onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).