Zoekresultaat 21 - 30 van 69 resultaten

 • Ja-ja-sticker

  In Gouda krijgt u alleen nog reclamefolders als u een ja-ja-sticker op uw brievenbus heeft. Het gaat om folders waar uw adres niet op staat. De nee-ja-sticker en de nee-nee-sticker blijven gelden. Voor huis-aan-huisbladen verandert er niets. Huis-aan-huisbladen worden overal bezorgd, behalve bij brievenbussen met een nee-nee-sticker.

 • Oorlogsgravenconsul

  Iedere gemeente waar oorlogsgraven liggen, heeft een oorlogsgravenconsul. De oorlogsgravenconsul in Gouda is een medewerker van de gemeente. Deze persoon heeft namens de Oorlogsgravenstichting (OGS) contact met gemeente Gouda. De consul wordt officieel benoemd door de burgemeester.

 • Aanmelding Oekraïense vluchteling

  Biedt u in Gouda opvang aan Oekraïense vluchtelingen? Meld deze vluchtelingen dan bij ons aan. Na de aanmelding sturen wij u een e-mail over de inschrijving van de vluchtelingen in de basisregistratie personen (BRP).

 • Sportpenning

  De gemeentelijke sportpenning geven we aan individuele sporters of teams die een bijzondere sportprestatie hebben geleverd. De sportpenning is een draagbare penning in de vorm van een medaille. Op de voorkant staat het wapen van Gouda, in een speciaal ontwerp. Hierbij zijn de sterren van het wapen van Gouda ‘in beweging’ afgebeeld. Op de achterkant van de medaille staat het…

 • Rotterdampas met korting voor kinderen van 0 tot en met 17 jaar

  Met de Rotterdampas kunnen gezinnen meer dan 750 leuke dingen doen in Gouda en de regio. Bekijk alle acties op de website van de Rotterdampas. Als uw inkomen tussen 130% en 150% van de bijstandsnorm ligt, kunt u de Rotterdampas met korting voor uw kind(eren) via onderstaande knop aanvragen.

 • Wijkteams

  Wijkteams bestaan uit bewoners die zich vrijwillig inzetten voor de leefbaarheid van hun wijk. Zij werken hierbij samen met de gemeente en bijvoorbeeld woningbouwcorporaties, politie, jongerenwerk en andere maatschappelijke organisaties.

 • Aangifte levenloos geboren kind

  Het is voor ouders heel verdrietig als hun kind levenloos ter wereld komt. Wanneer het bestaan van het kind erkend wordt door een officiële registratie in de burgerlijke stand, kan het ouders hopelijk helpen bij de verwerking van hun verdriet. Als uw kind levenloos geboren is, dan maakt de gemeente een 'akte van geboorte (levenloos)' op. Dit gebeurt in de…

 • Hulp van het sociaal team voor volwassenen

  Heeft u vragen over werk, inkomsten, wonen, zorg, gezondheid, mantelzorg, dagbesteding, gezin of relatie? Het sociaal team Gouda helpt u graag. Het sociaal team staat klaar voor iedereen die ondersteuning nodig heeft. Dit kan gaan over alle vragen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt.  

 • Doelgroepverklaring oudere werknemer

  Uw werkgever kan voor u een bijdrage in de loonkosten ontvangen als u tot de doelgroep ‘oudere werknemer’ behoort. Daarvoor heeft uw werkgever een doelgroepverklaring nodig. Deze kunt u aanvragen bij de gemeente.

 • Inburgering

  Als u in Nederland komt wonen, is het belangrijk dat u de Nederlandse taal leert. Het is ook belangrijk dat u leert hoe Nederlanders wonen en werken. Dit noemen we inburgeren. Op de website Inburgeren vindt u meer informatie over inburgeren en wat dat precies inhoudt. Als u het inburgeringsexamen hebt gehaald, dan bent u ingeburgerd.