Zoekresultaat 61 - 64 van 64 resultaten

 • Melding van niet integer handelen

  Voert (of voerde) u werkzaamheden uit voor de gemeente Haarlem en hebt u het vermoeden dat een medewerker of bestuurder van de gemeente niet integer werkt? Meld dit dan aan ons. U kunt als u nog twijfelt over het doen van een melding eerst bellen met de coƶrdinator integriteit om uw vermoeden te bespreken.

 • Ontheffing milieuzone voor dieselvrachtwagens

  In het centrum en omliggende wijken geldt een milieuzone voor dieselvrachtwagens. Deze vrachtwagens mogen hier alleen rijden als ze voldoen aan emissieklasse 6 of hoger. Op milieuzones.nl kunt u uw kenteken invullen om te checken of u in de milieuzone mag rijden. Mag dat niet? Vraag dan een (dag)ontheffing aan via parkeren.haarlem.nl

 • Verzoek tot schadevergoeding

  Hebt u schade geleden en vindt u dat wij hiervoor verantwoordelijk zijn? Dan kunt u de gemeente aansprakelijk stellen. Het gaat bijvoorbeeld om schade aan uw auto door een slechte weg, schade doordat u bent gevallen over een losse stoeptegel of schade door een omgevallen boom of losse tak.

 • Vergunning gevelreclame

  Voor het plaatsen van vaste reclame-uitingen en lichtreclame op uw gevel hebt u een vergunning nodig. U kunt deze aanvragen bij het Omgevingsloket. U kunt daar ook eerst controleren of u echt een vergunning nodig hebt. En of u nog andere vergunningen moet aanvragen.