Zoekresultaat 1 - 10 van 23 resultaten

 • Kernagenda Deil

  De Dorpsraad Deil met de vrijwilligers van de vier werkgroepen en de gemeente West Betuwe zetten zich sterk in voor prettig wonen en leven in Deil en het buitengebied. De kernagenda is hiervoor een structurele leidraad om de leefbaarheid en toekomstbestendigheid van Deil te kunnen behouden met goede voorzieningen en een bloeiend verenigingsleven.

 • Sticker tegen brievenbusreclame

  Vraag een nee/ja of een nee/nee sticker aan voor op uw brievenbus.

 • Online aanvragen bijzondere bijstand

  U vraagt de bijzondere bijstand digitaal aan. Hiervoor heeft u een DigiD code nodig.

 • Onderhoudssubsidie monumenten

  Vanaf 1 januari 2024 kunt u weer subsidie aanvragen voor de instandhouding van gemeentelijke monumenten. Het voor subsidie beschikbare bedrag wordt verdeeld in de volgorde van ontvangst van de aanvragen volgens het systeem “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. Hierbij geldt als datum van ontvangst de datum waarop de subsidieaanvraag compleet is. Om de aanvraag goed te kunnen beoordelen zijn duidelijke tekeningen van de bestaande én de nieuwe situatie nodig. Ook foto’s van het gehele monument in de omgeving en van de afzonderlijke onderdelen die u wilt gaan wijzigen zijn van belang.

 • Aankoop restgroen

  Restgroen is openbaar groen dat geen essentieel onderdeel uitmaakt van de hoofdgroenstructuur van een wijk. De maximale grootte is 150 m2. Deze percelen grenzen vaak aan grond van particulieren of ondernemers. In sommige gevallen kunt u deze grond kopen van de gemeente.

 • Veelgestelde vragen vluchtelingen uit Oekraïne

  Hier vindt u de veelgestelde vragen en antwoorden met betrekking tot vluchtelingen uit Oekraïne.

 • Parkeervergunning

  Woont of werkt u in een gebied met betaald parkeren of een zone voor vergunninghouders? Dan kunt u een parkeervergunning aanvragen. Een parkeervergunning staat op uw kenteken en geldt in een bepaalde zone.

 • Trouwen en partnerschap registreren

  Wanneer u wilt trouwen of uw partnerschap in West Betuwe wilt laten registreren, meldt u dat online via de knop 'Melden Trouwen of Geregistreerd partnerschap' aan ons. Wij helpen u graag om er een onvergetelijke dag van te maken. Trouwt u in een andere gemeente? Dan regelt u dat in de gemeente waar u gaat trouwen.

 • Grafrechten en onderhoudrechten

  Grafrechten en onderhoudsrechten voor algemene en particuliere graven, urnennissen en urnengraven. Hoe verlengt u de grafrechten, of hoe doet u er juist afstand van? Wie wordt bedoeld met de rechthebbende? En wat zijn de kosten voor begraven?

 • Parkeerkaart voor gehandicapten

  Met een parkeerkaart voor gehandicapten mag u parkeren op de gehandicaptenparkeerplaatsen. Er zijn drie soorten parkeerkaarten voor gehandicapten: een passagierskaart, een instellingenkaart en een bestuurderskaart.