Zoekresultaat 11 - 20 van 69 resultaten

 • Stopzetten huurcontract

  Huurt u een stuk openbaar groen (snippergroen) van de gemeente en wilt u uw contract stopzetten? Dan kunt u dit online doen via onderstaande knoppen. Heeft u een ander huurcontract met de gemeente en wilt u dit contract stopzetten? Stuur dan een e-mail naar gemeente@gouda.nl of bel ons via telefoonnummer 14 0182.

 • Wandelen met de wethouder

  Wethouder Anna van Popering wil graag kennis maken met inwoners van Gouda. Wilt u iets vertellen over hoe u in uw werk of leven te maken iets met sociale onderwerpen waar de gemeente aan werkt? Zoals maatschappelijke ondersteuning, jeugd en welzijn, publieke gezondheid, integratie, burgerschap en diversiteit? Geef u dan op voor Wandelen met de wethouder! https://vimeo.com/745306965/1fc8409c26

 • Melding gebrek huurpand

  Als u een gebrek wilt melden aan een pand dat u van de gemeente huurt, dan kan dit via het huurportaal via onderstaande knop. Hier kunt u ook volgen hoe wij uw klacht of probleem afhandelen.

 • Ligplaatsvergunning

  Gouda heeft vaste ligplaatsen toegewezen voor woonboten en historische schepen. Om uw woonboot of historisch schip in Gouda neer te leggen heeft u een ligplaatsvergunning nodig. U kunt een bestaande ligplaats overnemen en de ligplaatsvergunning op uw naam laten zetten. 

 • Herbegraven of alsnog cremeren

  Wilt u de overledene in een ander graf (op een andere begraafplaats) plaatsen? Of alsnog cremeren? Dan heeft u toestemming nodig van de gemeente.

 • Beschut en beschermd wonen

  Hebt u moeite om zelfstandig thuis te wonen? Hebt u meer zorg en ondersteuning nodig? Dan kan een beschermde woonomgeving voor u een oplossing zijn. We noemen dit beschut of beschermd wonen. 

 • Voor- en Vroegschoolse Educatie van 2,5 tot 4 jaar

  Veel kinderdagverblijven bieden extra ondersteuning aan bij de ontwikkeling van kinderen met een achterstand. Dit wordt Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) genoemd.

 • Vergunning seksbedrijf

  Wilt u een seksbedrijf beginnen? Dan heeft u een vergunning nodig. We raden u aan contact op te nemen met de gemeente als u van plan bent een vergunning voor een seksbedrijf aan te vragen. Hiervoor kunt u bellen met het team Bijzondere wetten via telefoonnummer 14 0182. We maken dan een afspraak om samen met u door te nemen wat…

 • Vergoeding planschade

  Wordt er een drukke weg aangelegd naast uw woning? Is uw bedrijf minder goed bereikbaar doordat de weg veranderd is? Neemt een nieuw hoog gebouw het zonlicht uit uw tuin weg? Wordt uw bedrijf of uw woning hierdoor minder geld waard? En kon u niet weten dat deze verandering er zou komen? Dan kan het zijn dat u recht heeft…

 • Gouda werkt aan de stad

  Gouda werkt aan de stad om deze beter, toegankelijker en vooral ook aantrekkelijker te maken. De gemeente vindt het belangrijk dat u als bewoner op de hoogte bent van de werkzaamheden die er in uw directe woonomgeving plaatsvinden. Bekijk alle projecten in Gouda op dit moment.