Zoekresultaat 11 - 15 van 15 resultaten

 • Tegemoetkoming kosten kinderopvang

  Maakt u gebruik van kinderopvang en hebt u een laag inkomen? Dan kunt u bovenop de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst een gedeeltelijke vergoeding van de eigen bijdrage aanvragen. Dit kan ook als u geen toeslag ontvangt, maar door medische of sociale redenen niet altijd voor uw kinderen kan zorgen. Deze vergoeding is een vorm van bijzondere bijstand. Vraagt u die voor het eerst aan, zonder hulp? Neem dan eerst contact met ons op.

 • Leerlingenvervoer

  U kunt leerlingenvervoer aanvragen als uw kind door een handicap niet zelfstandig naar school kan of naar het speciaal onderwijs gaat. Of als uw kind door geloofsovertuiging op een basisschool zit verder dan 6 kilometer van huis. U krijgt dan een vergoeding. Of wij regelen aangepast vervoer, zoals een taxibusje. U vraagt leerlingenvervoer online aan via Regeldit van Forseti. Deze organisatie behandelt voor ons de aanvragen.

 • Jeugd en jeugdhulp

  Hebt u een vraag over het opgroeien van uw kind(eren), maakt u zich zorgen of bent u op zoek naar (jeugd)hulp of ondersteuning? U kunt hiervoor terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) en het sociaal wijkteam van Samen Zandvoort.

 • Contact en openingstijden

  Wij helpen u graag aan de centrale balie. U maakt een afspraak op de pagina van het product dat u nodig hebt, bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs. Hebt u een vraag of opmerking dan kunt u ons bellen of uw vraag mailen.

 • Taxivervoer Wmo

  Kunt u niet meer autorijden en zelfstandig met het openbaar vervoer reizen? Dan kunt aangepast vervoer aanvragen, zoals een pas voor de RegioRijder. Bel ons om uw situatie te bespreken. Of geef via het terugbelformulier alvast aan wat u nodig hebt.