Zoekresultaat 221 - 224 van 224 resultaten

 • Trouwen en partnerschap registreren

  Trouwt u in de gemeente Tiel? Dan helpen wij u graag om er een onvergetelijke dag van te maken. U moet een paar dingen regelen met de gemeente. Voor zowel trouwen als geregistreerd partnerschap gelden dezelfde regels. Trouwt u in een andere gemeente? Dan regelt u dat in de gemeente waar u gaat trouwen.

 • Paspoort

  Wanneer u naar het buitenland gaat, heeft u een geldig reisdocument nodig. Reist u buiten Europa? Dan heeft u een paspoort nodig.

 • Aangifte overlijden

  Aangifte doen van het overlijden van een persoon is verplicht. Meestal doet de uitvaartondernemer de aangifte bij de gemeente. Als nabestaande kunt u dit ook zelf doen. U doet de aangifte in de gemeente waar de persoon is overleden. Als uitvaartondernemer doet u digitaal aangifte van overlijden. Hiervoor heeft u eHerkenning nodig met tenminste betrouwbaarheidsniveau 2+.

 • Stemmen tellen en uitslag

  Op 6 juni om 21.00 uur sluit de stemming. Daarna starten de leden van de stembureaus met het tellen van de stemmen. U mag hiernaar komen kijken. De voorzitter van het stembureau zorgt ervoor dat het tellen goed verloopt.