Zoekresultaat 21 - 29 van 29 resultaten

 • Stemmen met nieuw stembiljet

  Onze gemeente doet mee aan een proef met een nieuw stembiljet. In heel de gemeente Tynaarlo stemt u tijdens de Europees Parlementsverkiezing op 6 juni 2024 daarom met een ander stembiljet dan u gewend bent. Het stembiljet is kleiner en ziet er anders uit. Op deze pagina vindt u meer informatie over het nieuwe stembiljet.

 • Bouwdossier opvragen of inzien

  Heeft u of een architect of bouwonderneming bouw- en constructietekeningen, rapporten of berekeningen nodig, voor bijvoorbeeld het (ver)bouwen van een woonhuis, (bij)keuken, garage, schuur, carport, serre of dakkapel? In deze gevallen kunt u tegen betaling digitale of papieren stukken uit diverse bouwdossiers van ons ontvangen. Het inzien van de bouwdossiers op het gemeentehuis in Vries is kosteloos. Wij streven ernaar u de stukken binnen 14 werkdagen toe te zenden.Let op! Informatie betreffende rioleringen en/of aansluitingen op het gemeenteriool kunt u via info@tynaarlo.nl aanvragen.

 • Voorjaarsmarkt Zuidlaren

  Iedere tweede woensdag van april is de Voorjaarsmarkt in Zuidlaren. Dit jaar wordt de 69e editie van deze markt gehouden op 10 april 2024. De Voorjaarsmarkt is de eerste paardenmarkt van het jaar in Noord-Nederland. Naast de paardenmarkt is er ook een gezellige warenmarkt op de Grote Brink in het centrum. Bezoekers uit binnen- en buitenland komen hier op af. Mis het niet: de leukste start van het marktseizoen in Zuidlaren!

 • Gemeentepagina

  Wij publiceren wekelijks een pagina met interessante gemeentelijke informatie in het huis-aan-huis verspreide weekblad Oostermoer. Wilt u de gemeentepagina graag iedere week digitaal ontvangen? Meld u dan aan en ontvang wekelijks de gemeentepagina in uw mailbox.

 • Iemand anders voor u laten stemmen

  Kunt u niet zelf stemmen op de dag van de verkiezing? Dan kunt u iemand anders voor u laten stemmen met een machtiging (een volmacht). 

 • Te koop woning Ubbenaseweg 1 in Zeijen

  De gemeente Tynaarlo verkoopt deze woning via inschrijving.

 • Vragen en antwoorden WVA

  Hieronder ziet u de meestgestelde vragen en bijbehorende antwoorden over de Woonvorm voor Asielzoekers (WVA) in Vries. Voor aanvullende vragen kunt u een mail sturen naar opvang@tynaarlo.nl.

 • Vries Zuid

  In Vries Zuid wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd. Het gaat om maximaal 75 woningen die in fases gebouwd gaan worden. Let op! Er zijn kavels beschikbaar. Kijk voor meer informatie onder kavelaanbod.

 • De Tafel van Annemieke van den Berg van Saparoea

  In mei en juni presenteren we de passie van Annemieke van den Berg van Saparoea. Met naailessen, viltworkshops en diverse creatieve textiel-projecten draagt haar bedrijf Mooimiek bij aan een creatieve textielinvulling in de gemeente.