Zoekresultaat 1 - 10 van 15 resultaten

 • Hulpmiddelen

  U kunt hulpmiddelen of aanpassingen in uw woning aanvragen als u voor langere tijd minder mobiel bent. Zoals een rolstoel, scootmobiel of traplift. Bel ons om uw situatie te bespreken. Of geef via het terugbelformulier alvast door wat u nodig hebt.

 • Hulp voor mantelzorgers

  U bent mantelzorger als u langere tijd onbetaald voor uw partner, een familielid of bekende zorgt. Bijvoorbeeld bij langdurige ziekte of een beperking. Voor advies of hulp bij uw zorgtaken neemt u contact op met mantelzorgorganisatie Tandem.

 • Evenementenvergunning

  Als u een evenement organiseert, meldt u dit uiterlijk 20 oktober van het voorafgaande jaar. Bij nieuwe evenementen neemt u eerst per mail contact op met de evenementencoördinator. Organisaties van bestaande evenementen krijgen een aanmeldformulier in september. Als de datum van uw evenement is goedgekeurd, vraagt u online een evenementenvergunning aan. Dit doet u uiterlijk 8 weken voor het evenement.

 • Aanvragen bijstandsuitkering

  U kunt nu uw aanvraag bijstandsuitkering doen. U logt in met uw DigiD. Vraagt u samen met uw partner aan, dan logt uw partner ook in met DigiD. Na het ontvangen van deze mail moet u binnen 2 weken uw aanvraag indienen. Zodra u inlogt in het formulier, hebt u maximaal 7 dagen om uw aanvraag af te ronden. Uw formulier is pas verstuurd als u de aanvraag hebt afgerond.

 • Hulp bij uw huishouden

  Kunt u niet alles meer zelf? Zoals uw huis schoonmaken of wassen? We helpen u graag met het vinden van een oplossing. Bel ons om uw situatie te bespreken. Of geef via het terugbelformulier alvast door wat uw probleem is.

 • Buurtinitiatieven

  Hebt u een idee voor uw buurt, dan kunt u subsidie aanvragen om het plan uit te voeren. Met een buurtinitiatief brengt u mensen bij elkaar. Door bijvoorbeeld het organiseren van een buurt bbq, een straatfeest, een burendag of een workshop voor buurtbewoners. Of voor het aanbrengen van verbeteringen in uw straat. Mail ons uw idee of plan.

 • Klein evenement melden

  Uw evenement is voor minder dan 750 bezoekers, hindert het verkeer of hulpdiensten niet en er is geen muziek te horen na 22.00 uur. U hebt dan meestal geen evenementenvergunning nodig. U moet uw evenement wel melden. Wanneer u wel een vergunning nodig heeft, staat onder Wat u moet weten. U meldt uw evenement minstens 3 weken van tevoren.

 • Groene buurtinitiatieven

  U wilt samen met de buren de buurt groener maken door het aanleggen van een buurttuin. Of door de gevels van woningen in uw buurt groen te maken of het bestaande groen samen te verbeteren en te onderhouden. U kunt hiervoor subsidie aanvragen. Mail ons uw groen idee.

 • Adviesraad Sociaal Domein

  De Adviesraad Sociaal Domein Zandvoort adviseert – gevraagd en ongevraagd – het college van burgemeester en wethouders over het sociaal domein. De Adviesraad geeft advies namens inwoners van Zandvoort en is betrokken, deskundig en onafhankelijk.

 • Wateroverlast of problemen met riool

  Na een hoosbui kan er water op straat blijven staan, bijvoorbeeld doordat putten overstromen. Ook een overstroomd riool of een verstopping in het gemeentelijk hoofdriool zorgt soms voor wateroverlast. Is er spoed bij, dan meldt u de overlast telefonisch. Welk telefoonnummer u belt, hangt af van het probleem. Minder dringende zaken kunt u ook online melden.