Zoekresultaat 31 - 38 van 38 resultaten

 • Scholen in Waddinxveen

  Bent u op zoek naar een basisschool of middelbare school? Alle informatie over scholen in Waddinxveen vindt u op de website scholen op de kaart. Ook kunt u scholen vergelijken om u te helpen met het vinden van een goede school. www.scholenopdekaart.nl

 • Hulp bij het huishouden (Wmo)

  U zoekt hulp bij het huishouden. Het lukt u niet meer om sommige klusjes te doen. Bijvoorbeeld opruimen, koken, boodschappen doen, schoonmaken of de was doen.

 • Wat is Wmo?

  Wmo is een afkorting en staat voor: Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Deze wet zorgt ervoor dat wanneer inwoners het zelf niet redden, er hulp is vanuit de gemeente.

 • Reizen met kinderen

  Reist u met uw kinderen naar het buitenland en hebben zij een andere achternaam? Dan kan dit problemen opleveren bij de paspoortcontrole op het vliegveld. De ouders, verzorgers of personen die gezag over het kind hebben moeten u die toestemming geven.

 • Gratis sporten voor kinderen

  Regelmatig bewegen is belangrijk, zowel voor lichamelijke fitheid als voor mentale ontwikkeling. De gemeente vindt het belangrijk dat iedereen kan sporten en helpt hierbij. Voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar van gezinnen met een laag inkomen is een eenmalige vergoeding mogelijk van het lidmaatschap van een sportvereniging. 

 • Bijdrage schoolkosten

  De bijdrage in schoolkosten is voor leerlingen van groep 8 van het basisonderwijs en leerlingen van het voortgezet onderwijs tot en met 17 jaar. U vraagt de bijdrage aan bij de gemeente. Scholieren tussen de 18 en 30 jaar kunnen ook een bijdrage krijgen via DUO.

 • Bedrijfsactiviteiten wijzigen

  Als u in uw Waddinxveens bedrijf veranderingen invoert, bijvoorbeeld door het aanpassen van processen of activiteiten of door uitbreiding, dan moet u dat doorgeven aan de Omgevingsdienst Midden-Holland.

 • Bouw en verbouwing, welstand

  Als u een omgevingsvergunning hebt aangevraagd voor een bouw of verbouwing, kan de gemeente uw aanvraag voorleggen aan de welstandscommissie. Deze commissie bekijkt: