Zoekresultaat 951 - 960 van 1412 resultaten

 • Bezorgklachten

  Heb je De Noordwijker of het Noordwijkerhouts Weekblad niet ontvangen? Dan kan je een bezorgklacht doorgeven aan bezorgdienst All Inn verspreidingen via +31 252 24 14 20 of online met onderstaande blauwe knop. Online een bezorgklacht doorgeven via allinnbezorger.nl Weekblad online lezen Je kan De Noordwijker ook online lezen op denoordwijker.nl en het Noordwijkerhouts Weekblad op noordwijkerhoutsweekblad.nl. Weekblad ophalen De…

 • Tweede paspoort

  Tweede paspoort U kunt een tweede paspoort aanvragen als u kunt aantonen dat u het nodig hebt. Bijvoorbeeld als u vaak naar landen reist waarvoor een visum nodig is, of als u reist naar landen die met elkaar in conflict zijn. Paspoortpiek Van veel inwoners loopt binnenkort de geldigheid van hun...

 • Paspoort

  U vraagt een paspoort aan bij de gemeente waarin u woont. Maak daarvoor een afspraak. Na 5 werkdagen kunt u het paspoort zonder afspraak bij het gemeentehuis ophalen.

 • Identiteitskaart

  U vraagt een identiteitskaart persoonlijk aan bij de gemeente. Daarvoor maakt u een afspraak. Normaal gesproken kunt u na 6 werkdagen uw identiteitskaart afhalen.

  Maak op tijd een afspraak want het is druk aan de balie!

  Veel mensen moeten in 2024 hun paspoort of identiteitskaart vernieuwen. Hierdoor is het nu druk bij de publieksbalies in het stadhuis en kunnen de wachttijden oplopen. Maak daarom ruim op tijd een afspraak bij de gemeente. Hierdoor voorkomt u dat u in de problemen komt, met bijvoorbeeld uw vakantie.

 • Legalisatie handtekening

  Als u moet bewijzen dat uw handtekening op een document echt van u is, dan kunt u uw handtekening legaliseren. De legalisatie van uw handtekening bewijst alleen dat uw handtekening echt is. Het zegt niets over de inhoud van het document.

 • Uittreksel persoonsgegevens BRP

  Een uittreksel basisregistratie personen (BRP) vraagt u aan bij de gemeente waar u woont. Hierop staan uw naam, adres, geboortedatum en geboorteplaats. U kunt het uittreksel online aanvragen. Geef bij uw aanvraag duidelijk aan welke gegevens u nodig hebt, of waarvoor u een uittreksel nodig hebt. Uittreksel persoonsgegevens aanvragen Op het gemeentehuis regelen Staat het door u gewenste uittreksel niet bij de aanvraagmogelijkheden? Of wilt u het uittreksel liever aanvragen bij de balie in Stolwijk? Maak dan een afspraak. U krijgt het uittreksel meteen mee. Afspraak maken

 • Verklaring (bewijs) van in leven zijn

  Een verklaring van in leven zijn is een schriftelijk bewijs dat u in leven bent. Organisaties zoals een pensioenfonds of uitkeringsinstantie kunnen hierom vragen. U vraagt dit bewijs aan bij de gemeente waarin u woont. Dit betekent dat u dit bewijs alleen bij gemeente Gouda kunt aanvragen als u in Gouda woont. Een bewijs van in leven zijn, is een…

 • Dwangsom bij te laat beslissen

  Beslissen wij niet op tijd op uw aanvraag of bezwaar? U kunt ons dan in gebreke stellen. U vraagt ons dan binnen 2 weken alsnog een beslissing te nemen. Doen we dat niet op tijd? Dan moeten wij u een vergoeding betalen. Dit heet een dwangsom.

 • Geregistreerd partnerschap omzetten in huwelijk

  Om uw partnerschapsregistratie officieel om te zetten in een huwelijk, geeft u dit eerst door aan ons. Daarna tekent u de akte van omzetting. Dit kan aan de balie in het gemeentehuis of op een trouwlocatie. Een huwelijk kan niet worden omgezet in een geregistreerd partnerschap.

 • Briefadres aanvragen

  Als u geen woonadres in Nederland heeft, kunt u zich inschrijven met een briefadres op het adres van iemand die u kent. Zo kunt u belangrijke post zoals brieven, belastingformulier of een stempas toch ontvangen. U vraagt een briefadres aan bij de gemeente waar de persoon woont en ingeschreven staat van wie u het adres mag gebruiken. Een briefadres is een administratief adres. U woont er niet echt, maar u kunt wel post ontvangen. Het briefadres is een tijdelijke oplossing.